Swatches: China Glaze Hologlam

China Glaze heeft weer een nieuwe collectie uitgebracht, een collectie waar ik zelf helemaal wild van word! Hij heet Hologlam, jajaa, HOLOglam! De eerste swatches verschenen al maanden geleden, weliswaar op nagel-wielen, maar het was gelijk duidelijk dat het om echte holografische finishes gaat! Yay!

Galactic Gray, When Stars Collide, Infra-Red, Cosmic Dust, Strap On Your Moonboots

De collectie bestaat uit twaalf kleuren, dat zijn er heel wat! Ik kon nauwelijks kiezen! Ze hebben allemaal gave galaxy-themed namen, vind ik extra leuk! Minder leuk vind ik de zilveren doppen, de meeste China Glaze lakjes hebben een zwarte dop en dat vind ik ook mooier staan.

Galactic Gray is een donker bruin-grijze kleur. Ik vind het holo-effect echt schitterend over zo’n donkere basis. Deze doet me een beetje denken aan Chainmail Charm van Diamond Cosmetics, het zouden best dupes kunnen zijn!

When Stars Collide is een violet paarse kleur. Het holografische effect in deze is iets minder sterk aanwezig, dat komt alleen in fel licht goed naar voren.

Infra-Red is knalroze! Een rode holo zou gaaf zijn geweest, maar ik vind roze eigenlijk toch leuker. Daarbij heb ik nog nooit zo’n rijke, knalroze nagellak gezien met zo’n mooi holografisch effect. Pure liefde!

Cosmic Dust is een zilveren kleur, als er geen fel licht op schijnt lijken het spiegeltjes op je nagels. In fel licht verschijnt er een subtiele regenboog. Ik ben niet echt onder de indruk van deze, de kleur en het holo-effect vallen me tegen en hij lakt erg streperig.

Strap On Your Moonboots, donkerblauw met een redelijk holografisch effect. Ik vind hem prachtig, wederom dankzij die donkere basis. Het holo effect had iets meer gemogen, maar is alsnog erg mooi.

Ze lakten trouwens allemaal hetzelfde, wat best oké was. Je moet oppassen voor het streperige effect, maar verder lakken ze prima en dekten ze allemaal mooi na twee lagen. Cosmic Dust vind ik iets minder, de rest vind ik geweldig! Ik ben gek op de holografische finishes.. en er zijn nog zeven andere kleuren in deze collectie. Zelf bestelde ik ze op Enchantra, hier kosten ze €7,95 per stuk.

Liefs, Maud

49 Reacties op Swatches: China Glaze Hologlam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.