Swatches: Catrice – Steel My Heart & Steel My Soul

Nagellak vind ik geweldig, maar toch kan er genoeg aan een lakje mij niet aan staan. Toen ik bij twee nieuwe Catrice lakjes ‘Brushed Metal Effect’ zag staan was ik wat huiverig. Dat klinkt als een streperig effect met een metallic glansje. Niet iets waar ik dol op ben. Na de eerste swatches te zien bleek dat niet zo te zijn. Twee lakjes met dit effect hebben heel even op mijn wishlist gestaan, Steel My Heart & Steel My Soul.

Het Brushed Metal Effect lijkt meer op een suede finish, dan op een metallic finish. Alleen maar positief in mijn ogen!

Steel My Soul is een grijzig-lila lakje met minuscule gouden glitters. Ik ben gek op deze kleur! De half-glanzende finish vind ik prachtig en de glitters zijn erg mooi in de zon. In de schaduw vallen deze amper op. Steel My Soul lakte prettig en dekte na twee laagjes.

Steel My Heart is een donker lakje, de basis is bruin-paars en ook hierin zitten piepkleine glitters. In fel licht zijn multi-color en in donker licht zijn ze zilver. Tegen mij schreeuwt dit kleurtje ‘najaar’ en ‘herfst’, ik vind het een heel mooi lakje, maar het past niet helemaal bij het mooie weer van de afgelopen dagen. Ook deze lakte fijn en dekte na twee laagjes.

Beide lakjes vind ik mooi. Aparte kleuren, aparte glitters en vooral een aparte finish. Ze drogen dankzij die finish allebei super snel, groot voordeel! Ik was bang dat ze door die finish ook super snel zouden chippen. Steel My Heart heb ik nu al drie dagen op, geen chips, minimale tipwear! De lak voelt wel apart op mijn nagels, als zacht schuurpapier. Steel My Heart en Steel My Soul zijn nieuw sinds de assortiment-update, ze kosten €2,69 per stuk.

Liefs, Maud

37 Reacties op Swatches: Catrice – Steel My Heart & Steel My Soul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.