Swatches: Catrice New Luxury Lacquers // Million Brilliance

In het nieuwe vaste assortiment borduurt Catrice voort op het succes van de Luxury Lacquers collectie. In het nieuwe assortiment (wat ergens aan het einde van de zomer zal verschijnen) komen sowieso een aantal Million Brilliance lakjes. Waarvan er vijf in de It Pieces Le verkrijgbaar zijn. De ‘It Pieces’ collectie komt altijd vlak voor een assortimentupdate, met een aantal producten die uiteindelijk in het vaste assortiment zullen komen.

05 Plum Fiction, 03 Let’s Get Lost In Vegas, 08 My Big Green Wedding

Het eerst wat opvalt zijn natuurlijk de vierkante flesjes. Ik vraag me af of dit de look voor alle nagellak van Catrice gaat worden, of enkel voor de Luxury Lacquers. Ik vind het wel leuk, na een lang tijdperk van ronde flesjes, weer eens iets anders!

03 Let’s Get Lost In Vegas, naar dit lakje was ik het nieuwsgierigst. Ik ben gek op de kleur, maar heb niet zoveel mooie glitterlakjes in zo’n lila-paars tint. Ik vind het lakje mooi, maar het lakken zelf viel nogal tegen. Ik heb hier drie laagjes op, maar hij is alsnog niet honderd procent dekkend. Hij lakte wel al moeizaam na het eerste laagje.

08 My Big Green Wedding, lime groene glitter! Ook apart! Al twijfel ik over hoe mooi ik het vind. Een beetje veel groen zo op alle nagels, het is wel een gave kleur om één of twee accentnagels mee te maken. Deze lakte en dekte iets beter dan 03 Let’s Get Lost In Vegas, maar echt fijn lakte ‘ie ook niet.

05 Plum Fiction -leuke naam, niet echt plum though- is een diepe, paarse lak met een heleboel glitters in verschillende kleuren en formaten. Love it! Lakte wel oké, ook een beetje stroperig na het tweede laagje, maar het was te doen.

De kwaliteit valt me een beetje tegen. Ik had gehoopt dat dit glitterlakjes zouden zijn die na twee laagjes helemaal mooi dekken. Helaas! Gelukkig mag het resultaat er zijn na wat moeizaam gelak. De It Pieces collectie van Catrice is momenteel al verkrijgbaar in Duitsland, ik weet niet precies wanneer deze in Nederland zal verschijn, maar dat zal vast niet meer heel lang duren. Ik betaalde €3,45 per stuk, wederom weet ik niet of dat ook de prijs in Nederland zal zijn.

Liefs, Maud

23 Reacties op Swatches: Catrice New Luxury Lacquers // Million Brilliance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.