Swatches: Catrice Luxury Lacquers // Million Brilliance

De Luxury Lacquers van Catrice zullen vast niet lang meer op zich laten wachten! Halverwege deze maand zouden ze in Nederland verschijnen. Ik heb inmiddels swatches de Holomania en Sand’Sation lakjes die ik heb laten zien. Die twee lijnen vond ik zelf het interessantst. Maar de leuke glitterlakjes van de Million Brilliance lijn kon ik ook niet weerstaan, want tja, glitters!

Ik kocht drie van de acht kleurtjes van de Million Brilliance lijn. Ik bekeek net even op de site van Catrice de andere kleuren, de lijn is best gevarieerd! Toch spraken niet alle lakjes mij even erg aan. Ik ging voor groen, goud en paars!

Ik begon het swatchen met 03 Glitterama. Als eerst viel me op dat het lakje een stuk minder snel dekte dan ik had verwacht. Ik heb op de foto’s drie laagjes op en alsnog zie je de witte randjes doorschemeren. Het resultaat vind ik best mooi, maar om hiervoor nou drie laagjes lak op te gaan doen, neh.

08 Glitter Me If You Can, deze dekt op zich een stuk beter dan Glitterama, helaas wil ‘ie niet mooi dekken over randjes. Ziet een beetje uit alsof ik gelijk tipwear heb, al is het niet heel opvallend. De kleur vind ik verrassend! In het flesje vind ik het veel meer op goud lijken, op de nagels is de kleur iets bruiner. Ik vind het wel wat hebben!

Paarse nagellak vind ik altijd leuk, 04 The Big Bling Theory  kon ik dus niet overslaan. Helaas heeft deze hetzelfde effect als Glitterama, de basis blijft doorzichtig, zelfs na drie laagjes. Heel jammer, anders had ik dit zo’n gaaf lakje gevonden.

Ik vind de lakjes niet geheel teleurstellend, maar het kan zoveel beter! Catrice kan zoveel beter! Een beetje zonde, voor degenen die al glitterlakjes in zo’n beetje alle kleuren hebben is dit geen geweldige toevoeging. Zelf zou ik ze niet opnieuw kopen.

De Luxury Lacquers LE van Catrice zal halverwege deze maand in Nederland verschijnen, de lakjes kosten €3,59 per stuk.

Liefs, Maud

40 Reacties op Swatches: Catrice Luxury Lacquers // Million Brilliance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.