Swatches: Catrice Luxury Lacquers // Liquid Metal

Afgelopen voorjaar was de Luxury Lacquers LE erg populair, sinds de assortimentupdate zijn er een aantal van dit soort mooie lakjes toegevoegd. Een deel van de lijn heet Million Brilliance, nagellak met wat grovere glitters. De Liquid Metal lakjes zijn ook glittery, maar bevatten veel fijnere glitters. En ook hier zit nog een onderverdeling in, een aantal shiny kleurtjes en een aantal matte. Die laatste laat ik vandaag zien!

Dankzij andere blogs kwam ik erachter dat onder de vierkante dop, nog een kleiner dopje zit. Deze is een stuk prettiger om vast te houden tijdens het lakken!

De drie kleuren die kocht: 04 Pink Charming, 05 I’m Legend-Berry en 06 LilacLike.

04 Pink Charming is een frambozen roze-rood lakje, met roze en zilveren glitter. Erg mooi en zomers! Het matte effect is bij deze ook best duidelijk. Hij weerkaatst wel nog wat glans, maar heeft een mooi suede-achtig effect. Hierdoor droogde hij lekker snel. Verder lakt hij fijn en dekt ‘ie na twee laagjes.

05 I’m Legend-Berry heeft een intense paarse kleur, met glitters in een tintje lichter dan de lak zelf. Erg mooi, een beetje een najaarskleur, maar daar lijkt het weer momenteel ook op. Lakte ook prettig en dekte na twee laagjes.

06 LilacLike, niet echt lila, of misschien heel erg donker lila. In elk geval een prachtige, donkerpaarse kleur. Ik ben gek op dit soort kleuren! Lakt fijn en dekte al na één laag.

De Luxury Lacquers van Catrice horen bij het vernieuwde assortiment. Ik weet niet zeker of alle lakjes in elk schap te vinden zijn, gezien er ook grotere schappen gaan komen/zijn gekomen in sommige winkels. De Luxury Lacquers Liquid Metal lakjes kosten €3,45 per stuk.

Liefs, Maud

29 Reacties op Swatches: Catrice Luxury Lacquers // Liquid Metal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.