Swatches: Catrice Haute Future nail lacquers

De nagellak van de Catrice Haute Future leek mij helemaal niet zo interessant toen ik de eerste beelden op internet voorbij zag komen. Metallic kleurtjes, meh. Juist die ‘saaie’ metallic kleuren blijken een subtiel holo effect te hebben! Ik was zo enthousiast toen ik het zag in de winkel. Die twee lakjes, plus de flakes topcoat, gingen mee.

De Holographic Flakes Topcoat en de twee lakjes die er op deze foto nogal flets uitzien.

Zonlicht

Schaduw

Het eerste lakje heet 03iROSEdescent, een lichte oudroze tint. In de schaduw ziet hij niet bijzonder uit, maar in de zon verschijnen de regenbogen van glitters! Het zijn geen strakke regenbogen en ze zijn niet super opvallend, maar ze zijn er!

Zonlicht

Schaduw

05 Gem Into The Future is een lichtblauw lakje, al lijkt hij in de schaduw bijna zilver. Het holo effect is bij deze even duidelijk. Als in: het is er, maar je moet wel even goed kijken in het juiste licht.

De topcoat 01 Holo Is The New Yolo. Holografische flakies. Dat had ik me eerlijk gezegd mooier voorgesteld. In het flesje vind ik ze mooier dan op de nagels en ik denk niet dat het heel erg aan de basis kleur ligt. Na één laagje had ik één flakie per nagel, na drie laagjes had ik een te dikke laag lak op mijn nagels. Helaas, deze valt tegen!

De holo lakjes vind ik daarentegen wel mooi. Het zijn jammer genoeg geen erg originele kleuren voor holo’s. Gelukkig is de kwaliteit wel fijn. Ze lakken makkelijk, dekken na twee laagjes en drogen snel. Ze kosten €3,59 per stuk, zowel de lakjes als de topcoat, die laatste zou ik zelf niet opnieuw kopen.

Liefs, Maud

23 Reacties op Swatches: Catrice Haute Future nail lacquers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.