Swatches: Bourjois Gold is Back 31 & 32

Vandaag laat ik twee lakjes zien van de Bourjois Gold is Back najaarscollectie. Ik vind deze collectie echt geweldig uitzien, vooral omdat gouden nagellak normaal gesproken niet mijn smaak is. Deze lakjes heb een donker sfeertje over zich en zijn tegelijk feestelijk, I like! Er zijn twee gewone lakken en drie die een nagellak en topcoat in één zijn. Vandaag laat ik 31 Dangerous wish en 32 Vampire vanity zien.

32 Vampire vanity, een 1 Second Vernis & Top Coat. Ik denk dat het wel geldt voor de andere twee varianten, maar niet voor deze. Ik heb het geprobeerd op een nagelwiel, maar echt dekkend kreeg ik deze lak niet. Hij doet mij denken aan OPI The Man With the Golden Gun. Die heb ik zelf niet, dus vergelijken kan ik ze niet. Ik vind deze erg mooi over zwart!

31 Dangerous wish is één van de twee normale lakken. Een zwarte basis met talloze groen-gouden glitters van verschillende formaten. Apart en heel erg mooi als je het mij vraagt. Ik ben verliefd! Lakte prettig en dekte na twee laagjes.

Twee gave lakjes die ik met liefde toevoeg aan mijn stash! Ik ga snel eens de andere lakjes in de winkel bekijken. De Gold is Back collectie ligt sinds deze maand in de winkels en de Vernis (& Top Coat) 1 Seconde kosten €8,49 per stuk.

Liefs, Maud

27 Reacties op Swatches: Bourjois Gold is Back 31 & 32

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.