Swatch: China Glaze Water You Waiting For

Dit pareltje heb ik onlangs van Esther gekregen! En daarvoor kan ik niet vaak genoeg dankjewel zeggen! Dit is Water You Waiting For van de Cirque Du Soleil Worlds Away collectie van China Glaze. Zo’n nagellak die precies laat zien waarom China Glaze één van mijn favoriete nagellak merken is. Glitters in de mooiste kleuren die geen basiskleur nodig hebben, als ik deze op heb kan ik niet stoppen met naar mijn nagels kijken!

Donkere, blauw-paarse glitters vormen de basis en daarover zit een gloed van groen-turquoise glitters. Ik vind het een prachtige combinatie van kleuren! Hoe hij glittert in de zon heb ik niet kunnen vastleggen, maar ik beloof je dat het fascinerend mooi uitziet. In minder fel licht is hij ook schitterend, daar niet van! Hij lakt ook nog eens fijn en dekt na twee à drie laagjes, niet verkeerd voor een glitterlakje. Hij droogt erg snel en blijft lang mooi zitten, eraf halen is wel een flinke klus.

Jep. Ik heb er een nieuwe liefde bij. Wauw, wat is dit een ongelofelijk mooi lakje!

Wat is jouw favoriete glitterlak?

Liefs, Maud

52 Reacties op Swatch: China Glaze Water You Waiting For

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.