Swatch: China Glaze – It’s A Trap-Eze

Het is even stil geweest op Beauty Before Breakfast, ik was zelf heel druk met de kerst. Ik hoop dat jullie allemaal een fijne Kerstmis hebben gehad en de updates niet hebben hoeven missen. Vorige week bestelde ik sinds eeuwen weer eens nagellak van China Glaze. Een merk wat ik prachtig vind, maar doordat ik niet zo’n online shopper ben koop ik niet snel iets ervan. Toen ik de mooie korting op Enchantra zag en dit sterretje van de Cirque du Soleil collectie ging ik overstag.

<

Dit is It’s A Trap-Eze! Een apart glitter lakje. Zelf vind ik het geweldig! De creamy, witte basis, met een overload aan glitters. De zeshoekige glitters hebben verschillende groottes en kleuren. Veel wit, wat blauw, groen, geel, roze en oranje. Het apartst vind ik dat de glitters niet glitteren. Dat klinkt vreemd, maar ze schitteren niet echt in fel licht.

Het moet wel je smaak zijn, deze glitterbom op je nagels. Ik vind het grappig uitzien, die lichte basis met vrij lichte glitters erop. Het doet me denken aan cupcake frosting met gekleurde sprinkles. Het is schattig, maar heeft een hoog kleuter-gehalte. Mijn vriend zat naast me toen ik deze ging swatchen, “vind je dát nou mooi?!”, hij begreep er geen sikkepit van. Ik vind het geen alledaags lakje, maar wel een echte topper om te dragen als je jarig bent.

De China Glaze Cirque du Soleil collectie is verkrijgbaar op Enchantra, de lakjes kosten €4,95.

Liefs, Maud

43 Reacties op Swatch: China Glaze – It’s A Trap-Eze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.