Small Shoplog // Nieuwe Essence producten

De assortimentupdate van Essence is nog maar net aangekondigd, of de ‘pre LE’ is al in Duitsland verschenen. Zoals altijd heet deze collectie New In Town en bestaat hij uit producten die allemaal in het vaste assortiment gaan komen. Een paar producten vond ik wel interessant genoeg om te kopen. Ook kwam ik de Essence Aquatix LE tegen, die komt volgens mij helaas niet naar Nederland, daarvan kon ik de lakjes niet weerstaan!

Deze drie lakjes sprongen haast uit de display. In het echt zijn ze nog mooier en ze glitteren als een gek. Heel leuk ook hoe die super vriendelijke vrouw achter de kassa iets zei over hoe mooi ze de lakjes vond. Ik stamelde met een grote glimlach iets terug en ineens had zij een heel gesprek met mij en ik geen flauw idee of het nog over de nagellak ging. Maar goed, terug naar de nagellak! Ze heten 01 Mermaid’s Secret, 03 Aquatix Bay en 06 Under Water Love. De andere lakjes vond ik, door gebrek aan glitter, een stuk minder interessant. Ze kosten €1,95 per stuk.

Deze producten zijn van de New In Town LE. De Lash Base was me bij de aankondiging op internet niet eens echt opgevallen, toen ik hem in de display zag dacht ik dat het zo’n viezige fiber-troep was. Ik was toch nieuwsgierig en opende eentje, het blijkt een ‘gewone’ creamy wit product te zijn. Oké, die wil ik best proberen voor €2,45. De Sparkle Sand topcoat wilde ik sowieso proberen, het zou erg tof zijn als deze elk normaal lakje kan omtoveren tot een sand finish. Deze kost €1,95.

Cream to powder producten blijf ik ook leuk vinden. Creamy producten zijn heel fijn om op te brengen, maar als het creamy blijft glibbert het vaak van mijn gezicht af. Als het poederig wordt op de huid blijft het meestal beter zitten. De Soo Glow! Cream to powder highlighters nam ik dan ook beide mee. 10 look on the bright side & 20 bright up your life. Ze kosten €2,75 per stuk.

In het P2 assortiment viel me deze Pure Color lipstick op. Niet zo gek ook, want het is volgens mij de donkerste in het hele schap. 042 Madison Square. Hij ziet heel donkerpaars uit, toen ik de tester swatchte bleek de kleur op de huid veel lichter uit de vallen. Het meer een roze-paars, alsnog behoorlijk intens, maar het lijkt me toch leuk om meer opvallende lipsticks te gaan dragen, leuk doel voor het aankomende najaar. Voorlopig eet ik nog teveel ijsjes en heeft lipstick geen zin. De Pure Color lipsticks van P2 kosten €1,95.

Liefs, Maud

25 Reacties op Small Shoplog // Nieuwe Essence producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.