Shoplog: Essence Hello Autumn & P2

Het weer lijkt ineens weer meer op de zomer, maar de herfstcollecties druppelen al de winkels in. Zelf was ik heel benieuwd naar de Hello Autumn LE van Essence. Sinds een lange tijd weer eens een collectie waar ik echt enthousiast door werd. En waar ik dan ook graag even voor naar Aken ging.

De stickers op de dopjes verklappen het al, alle lakjes van de Hello Autumn LE hebben een thermo effect! Ik heb nog maar weinig thermo lakjes, dus de kleuren die ik tegenkwam kocht ik allemaal, al mis ik er nog eentje. Dit zijn 03 charlie seen in green, 4 keep calm & go for a walk, 01 beauti-FALL red en 02 meet my pumpkin. Ze kosten €1,95 per stuk.

De color adapting powder blush leek me ook wel erg interessant. En de multi colour powder vond ik gewoon heel leuk uitzien met dat printje van herfstbladeren. De blush kost €2,45 en de multi colour powder €3,25.

De oogschaduw palettes, ik heb lang staan twijfelen, maar voor €3,75 per stuk nam ik ze beide mee. De kleurencombinaties vind ik allebei erg mooi, ik zou haast zin krijgen in de herfst!

Meestal vind ik dit soort toevoegingen aan LE’s overbodig, maar deze simpele elastiekjes kon ik niet laten liggen. De kleuren vind ik best leuk en ze zien zo zacht uit (en dat zijn ze ook). Het setje kost €2,95.

Het All About Chocolates palette is een Müller exclusive, helaas. De andere ‘All About..’ palettes van Essence zijn me tot nu toe erg goed bevallen, dus deze wilde ik ook nog erg graag aan de collectie toevoegen. Hij kost €3,45.

De laatste twee Essence producten, een lipstick en een lakje. Een zwarte lipstick en een glitterlakje! Oké, ik denk niet dat ik zwarte lipstick ooit regelmatig zal gaan dragen, maar voor aparte looks en dergelijke kan ‘ie nog wel eens van pas komen. De lipstick heet 19 black gossip en kost €2,25. Het lakje (€1,95) vind ik ook heel mooi uitzien, in het echt een stuk mooier dan op de foto ook. Het lijkt een soort duochrome effect te hebben, hopelijk heeft het dat op de nagels ook! Het lakje heet 17 never stop dreaming.

Deze drie lakjes van P2 vielen me vooral op dankzij de ‘swatch nagels’ op het schap. Van die plastic nagels voor elk lakje, met het lakje erop. Erg handig! Want anders had ik niet snel gezien dat het ging om semi-matte lakjes. Leather Matte noemt P2 het, volgens mij waren er een stuk of zes kleuren. Ik kocht 080 Thrilling Style, 070 Insider’s Diary en 030 Fashion Star. Ze kosten €2,45 per stuk.

Liefs, Maud

28 Reacties op Shoplog: Essence Hello Autumn & P2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.