Shoplog: Essence, Essie, Catrice & MUA

Deze week kwam ik eindelijk weer eens bij een Kruidvat die op de lijst stond voor een MUA schap, en die was er! Ik had me er al zo lang op verheugd om alles uitgebreid te kunnen bekijken. Uiteraard ging ik niet met lege handen naar huis. Ook kwam ik bij de DM de Essence Beach Cruisers LE tegen. Het is me eigenlijk nog steeds onduidelijk welke collectie naar Nederland gaat komen, deze of de Viva Brasil LE.

Een bronzer met een palmboom erin kon ik niet weerstaan, ik vind ‘m zo leuk uitzien! Deze kost €2,95. De wet & dry oogschaduws leken me ook leuk. Ik ging voor de kleuren 01 life is a beach (geel) en 02 keep calm and go to the beach. Er zaten testers in de display en de pigmentatie zag er prima uit. Vooral goed gepigmenteerde gele oogschaduws zijn zeldzaam, dus hier ben ik heel blij mee! Deze kosten €2,25 per stuk.

De lakjes van de Beach Cruisers LE hebben allemaal een sand finish, ik kocht de kleuren 01 i love summer break en 03 keep calm and go to the beach. De lakjes kosten €1,95 per stuk. De eyeliners moest ik sowieso bemachtigen, gelukkig waren ze er nog allebei! Een bruine en blauwe, 01 sun, fun & copper en 02 keep calm and… juist, die ja. Ik kan niet wachten om beiden in een look te verwerken. De eyeliners kosten €2,25 per stuk.

Zwarte liquid eyeliners had ik nodig, soort van. In elk geval waren mijn twee favorieten op, waaronder de Liquid Ink waterproof eyeliner van Essence. Die kocht ik opnieuw, plus z’n niet waterproof-broertje. Ik ben benieuwd hoeveel ze verschillen. De waterproof kost €2,45 en de ‘gewone’ €2,25.  Een back-up van Essie, 1 Blanc. Witte nagellak gaat er snel doorheen en dit echt mijn favoriet geworden, de €7,95 die ‘ie bij DM kost heb ik er graag voor over. Van de Luxury Lacquers van Catrice zag ik nog deze mooie roze sand finish nagellak staan. Ik moest erg genoeg goed nadenken, had ik die nou wel of niet. Niet dus! Blij dat ik ‘m toch nog heb gekocht, ik ben gek op sand finish nagellak. €2,50 bij Kruidvat.

Voor het schap van MUA bleef ik heel lang plakken, het liefst had ik van alle producten eentje meegenomen. Nieuwe foundation vind ik altijd interessant om te proberen, de prijs van €3,99 lachte me toe. Er waren volgens mij twee varianten van vloeibare foundation, dit is de Matte Foundation in Shade 2 Honeybeige. Ik was heeeel nieuwsgierig naar het kwastje van deze eyeliner, maar er was geen tester en voorbeeld te bekennen. Braaf als ik ben koop ik ‘m dan maar in plaats van in de winkel een te openen. Het blijkt te gaan om een smalle, vilten applicator. De liquid eyeliner kost €2,99.

Dan de oogschaduw palettes. Ik kon niet kiezen. Hoewel, het palette met de koele pastelkleurtjes sloot ik met gemak buiten, de rest niet. Ik kocht het Ever After Matte palette (€7,49), het Undress Me palette en Undress Me Too (beide €5,99). Super goedkoop! Ik vind ze ook erg leuk uitzien, de Undress Me palettes doen me erg aan Sleek denken.

Ik kan al verklappen dat ik de Undress Me palettes qua kwaliteit vergelijkbaar vind met Sleek. Oftewel: Wauw! Hopelijk bevalt de rest van de MUA producten ook zo goed. Swatches en reviews zullen snel volgen!

Liefs, Maud

32 Reacties op Shoplog: Essence, Essie, Catrice & MUA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.