Shoplog Aken // januari ’15

De eerste haul van dit jaar is alweer binnen. Gisteren besloot ik naar Aken te gaan met wat kerstgeld op zak. Wat ik nodig had waren wattenschijfjes en gezichtscrème, maar uiteraard kwam ik met veel meer thuis..

Ik had me al voorgenomen om langs Lush te gaan, wat overigens in Duitsland iets duurder is, het scheelt ongeveer één euro per product. Maarrr, met de sale maakt dat minder uit! Helaas was Skin Drink niet afgeprijsd, maar de Dream Cream en Eau Roma Water toner wel!

Beide voor de helft van de prijs! Zo kostte Dream Cream maar €9,97 en Eau Roma Water €3,47. Voor Skin Drink betaalde ik de volle €19,35, wat ik best prijzig vind, maar het is een fantastische crème voor de droge huid. En mijn arme huid heeft het heel hard nodig nu.

Twee glitter eyeliners! Precies na al die feestdagen waar ze zo goed bij uitkomen, maar ach. Ik kwam in elke DM die ik bezocht (dat waren er vier) de VISIONairy LE van Catrice al tegen. De oogschaduwpalettes hadden testers, maar ik was niet bepaald onder de indruk. De eyeliners leken me wel allebei erg mooi. De grijzige variant was overal uitverkocht, maar stiekem vond ik C01 Greencard to Surreality toch al iets interessanter. De eyeliners van de VISIONairy LE kosten €3,75. En de gouden variant van de Essence Crystal Eyeliners, onlangs heb de zilveren een paar keer gebruikt en me tegelijk heel erg afgevraagd waarom ik hier de andere kleurtjes niet van had, of op zijn minst goud. Deze kost €2,25.

Saaie producten, maar wel wat ik eigenlijk het hardst nodig had. Wattenschijfjes en een voorraadje deo’s. Ik ben al jaren gek op de Dove Go Fresh deo’s, bij de DM kosten ze €1,65 per stuk. De grote pakken wattenschijfjes zijn €0,85 per stuk. DM is zo heerlijk goedkoop!

Bij Müller kwam ik een interessante display tegen van een merk wat ik niet ken; LCN. Het was een Disney Villains collectie! Er waren ook oogschaduws, blushes en nagellak. Die producten vond ik op zich al niet zo geweldig uitzien en sommige hadden ook geen leuke verpakking. Deze handcrèmes echter wel! Envy My Fair Skin en Fountain of Youth, leuke namen! Ze ruiken ook allebei erg lekker. Deze waren €4,95 per stuk.

In de Douglas kwam ik een Smashbox display tegen, toen was al m’n zelfbeheersing op. Ik heb beide palettes druk staan swatchen, maar kon echt niet kiezen. Dus het Full Exposure palette en het On The Rocks palette gingen beide mee naar de kassa. Volgens mij zijn ze iets goedkoper dan in Nederland, al scheelt het wederom ongeveer één euro. Het Full Exposure palette kost €47,99 en het On The Rocks palette €32,99.

Ik kan niet wachten om met de Smashbox palettes aan de slag te gaan. Als blogger betekent dat natuurlijk eerst uitgebreid foto’s gaan maken, wat ik dan ook gelijk ga doen!

Liefs, Maud

26 Reacties op Shoplog Aken // januari ’15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.