Review: Sleek Vintage Romance palette

Het werd weer eens tijd om mijn Sleek I-Divine palettes uit te breiden! Ik had mijn oog laten vallen op het Vintage Romance palette. Een perfect palette voor de herfst vind ik het, maar niet op de doorsnee manier. Er zitten een aantal interessante en aparte kleuren in dit palette, waardoor het niet zo snel geschikt lijkt voor een alledaagse look. Ik was benieuwd wat ik er zelf zoal mee zou kunnen!

Het palette komt in een kartonnen doosje waarop je snel ziet om welk I-Divine palette het gaat. Voor de rest ziet het eruit als elk ander Sleek palette. Hetzelfde compacte formaat, matzwart en het glimmende logo op de voorkant. Ik heb er geen duidelijk mening over, ik vind ze te gek en doodsaai tegelijk. Super dat ze allemaal hetzelfde formaat hebben en zo makkelijk samen zijn op te bergen. Als je ze laat voor wat ze zijn en er meerdere hebt, moet je telkens het palette openen of de achterkant te checken. Een opdruk of kleurtje zou dat wel handiger maken. Zelf markeer ik ze met nagellak op de zijkant, vijf stipjes met kleurtjes die ook in het palette voorkomen.

Uiteindelijk gaat het niet om hoeveel siersels op de verpakking zitten, dat heeft Sleek goed begrepen. Ik vind ze fantastisch zodra ze geopend zijn. Twaalf kleuren, die ik altijd leuk gecombineerd vind. De samenstellingen van Sleek zijn meestal niet zo voor de hand liggend, ze dagen mij een beetje uit om weer eens andere dingen te proberen. Tegelijk vind ik de balans tussen licht en donker en mat en shimmer/glitter altijd prima. Het Vintage Romance palette bevat met name shimmer en glitter oogschaduws, slechts één matte kleur.

De bovenste rij bestaat uit de lichtere en meer draagbare kleuren. Zilver, bruintinten en één donkerblauwe kleur. Romance in Rome, helaas de minst goed gepigmenteerde kleur uit deze rij. Zelfs de matte kleur Propose in Prague ziet beter uit na één veegje.

De tweede rij is een stuk donkerder en feller. Prachtige rood-roze tinten, paars en zwart. Die laatste, Love in London, is erg korrelig en Bliss is Barcelona is weer net iets minder goed gepigmenteerd dan de rest. Dat vond ik wel jammer! Ik vond Bliss in Barcelona en Romance in Rome juist de gaafste kleur zo in het palette. Gelukkig is een mooie look ermee maken niet onmogelijk, ze moeten gewoon flink worden opgebouwd als je dezelfde intense kleur wilt zoals ze in de pans uitzien.

Met z’n alle op een (zeer scheef) rijtje. Ik word er heel blij van als ik de kleuren zo bij elkaar zie, wat zijn ze mooi! Dit palette zou mijn voorkeur voor matte oogschaduws wel eens kunnen veranderen.

Jawel, slechts één foto van slechts één look. Mijn (close-up foto)oog heeft een klein wondje in de binnenste ooghoek. Een paar looks maken op dezelfde dag leek me niet bevorderlijk voor het genezen en het ziet er ook nog eens lelijk uit. Toch kon ik er niet langer van afblijven! De kleuren Marry in Monte Carlo en Honeymoon in Hollywood heb ik in de crease opgebracht, ik moest weten hoe die in actie uitzien! Schitterend dus! Meet in Madrid en Court in Cannes heb ik op het bewegend ooglid en A Vow in Venice bij de buitenste ooghoek. Een beetje Love in London langs de onderste wimperlijn.

Binnenkort zal ik een artikel plaatsen met een paar looks gemaakt met dit palette. Tot nu toe ben ik er heel blij mee! De kleuren vind ik geweldig, net als hun leuke namen. Ik kan niet wachten om er weer mee aan de slag te gaan! Sleek I-Divine palettes kosten meestal rond de €9,99. Ik bestelde deze op Enchantra, waar ze momenteel €9,25 kosten!

Wat is jouw favoriete Sleek palette?

Liefs, Maud

40 Reacties op Review: Sleek Vintage Romance palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.