Review: Sleek Sunset palette

De Sleek I-Divine palettes vind ik fantastische producten, ik was dan ook heel gelukkig toen ik begin november de achtste aan mijn stash kon toevoegen. Het Sleek Sunset palette! Deze had gewonnen bij een winactie op Misslipgloss. Ik had hem al vaker gezien in webshops, de kleuren trekken mij minder in eerste instantie, tot ik ze recht onder mijn neus heb!

Ik heb al vaker mijn mening over de Sleek verpakkingen gedeeld. Ze komen in een doosje waar meestal wel een opdruk van het specifieke palette opstaat. De palettes zelf vind ik niet bijzonder of speciaal, maar door het strakke design hebben ze wel iets. Ze zijn in elk geval ideaal om op te bergen en mee te nemen, heel compact! Toen ik mijn eerste twee palettes kocht vond ik ze een stukje kleiner dan verwacht. Toch zitten er maar liefst twaalf kleuren in.

Het Sunset palette heeft een op en top zomerse naam. Toch vind ik de kleuren heel geschikt voor het najaar. Warme, bruine en rode tinten. Oranje en een zandgele kleur horen natuurlijk ook bij de zonsondergang. De felblauwe kleur valt wel heel erg op tussen de andere kleuren. Ik vind ’em wel gaaf uitzien!

Op de zwarte oogschaduw na bevatten alle kleuren shimmer, alleen deze is mat. Het pigment is goed, hij veroorzaakt wel heftige fall-out. Alle kleuren ernaast komen overeen qua textuur. Ze zijn heel zacht en glijden super smooth over de huid. Ze zijn ook stuk voor stuk geweldig gepigmenteerd, wel moet je ook met deze uitkijken voor fall-out, al geldt dat eigenlijk voor alle kleuren in dit palette.

De bruin-paarse tint heeft een klein ongelukje gehad, maar zit wel nog mooi in de pan. Wederom zijn ze allemaal even goed gepigmenteerd, zelfs de drie lichtste kleuren geven na één veeg de kleur af die je in de pan ziet. Gotta love Sleek for this! Het pigment stelt nooit teleur. De oogschaduws werken allemaal prettig, ze blenden moeiteloos en als je een beetje voorzichtig bent kun je de fall-out voorkomen. Ik heb er al een aantal looks meegemaakt, maar slechts één op de foto gezet. En die look is nogal kleurloos. Ik gebruikte de zwarte oogschaduw en een heel klein beetje van de lichtroze linksonder. Het kon niet minder Sunset-like, maar hier is ‘ie:

Ik ga er weer flink mee aan de slag de komende tijd, zodat ik binnenkort meerdere ooglooks kan laten zien. Vooral ook kleurrijkere looks, haha!

Ik vind het Sleek Sunset palette prachtig! Best onverwacht eigenlijk, deze had ik namelijk niet snel zelf gekocht. De meeste kleuren leken mij te rood, wat best mee valt. Bovendien heb ik niet zoveel roodtinten in mijn stash, die zijn meer dan welkom. Des te leuker om hem te hebben gewonnen, anders had ik nooit ontdekt hoe mooi deze is! Sleek I-Divine palettes kosten €8,95 per stuk bij de Misslipgloss Shop.

Liefs, Maud

49 Reacties op Review: Sleek Sunset palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.