Review: Sleek Life’s A Peach blush

Als het om blush gaat is Sleek een van mijn favoriete merken. Ik ben gek op de Blush by 3 palettes en de twee losse blushes die ik al had. Daar kan ik nu eentje bijvoegen. Life’s A Peach! Deze mooie kleur had ik gewonnen bij Misslipgloss. Dat kwam perfect uit, ik wou namelijk graag wat meer lichte, matte blushes.

De verpakkingen van Sleek zien niet heel bijzonder uit, maar de blushes vind ik wel erg mooi. Strak, zwart, glanzende zwarte opdruk. Ze zijn van stevig plastic en sluiten te goed, ik heb vaak moeite met ze openen. De pan is erg groot en in de deksel zit ook nog een vrij grote spiegel. Een erg praktische verpakking.

De achterkant met daarop de ingrediënten, houdbaarheid en hoeveelheid. Er zit 8 gram product in Sleek blush, behoorlijk veel!

Life’s A Peach is uiteraard een peachy kleur. Hij is vrij licht en matte, dat maakt hem erg subtiel en draagbaar. Dat was precies waar ik naar op zoek was! Met het pigment zit het helemaal goed, waardoor mensen met een lichte huid toch een beetje voorzichtig moeten zijn met deze blush.

Op mijn huid is Life’s A Peach heel subtiel, maar ook heel natuurlijk. Ideaal voor zo’n ‘no make-up look’. Ik vind hem erg mooi, juist doordat de kleur zo draagbaar is heb ik deze de afgelopen tijd erg veel gedragen. Ik breng hem aan met een blushkwast met niet al te dicht op elkaar staande haren, waardoor ik geen risico loop op het clowns-effect. Hij blendt makkelijk uit en blijft met gemak een hele dag mooi op zijn plek zitten. Dit kan nog wel eens een nieuwe favoriet worden!

Sleek blush is te koop op verschillende Nederlandse webshops, o.a. Misslipgloss Shop, Enchantra en Boozyshop. Sleek blushes kosten overal rond de €5,95.

Liefs, Maud

38 Reacties op Review: Sleek Life’s A Peach blush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.