Review: Sleek I-Divine Acid palette

Dit oogschaduw palette heb ik ruim een jaar op mijn wishlist gehad, als het niet langer was. Het Sleek Acid palette! Ik ben een slechte online shopper en het kwam er maar niet van. Tot ik voor de zoveelste keer neon oogschaduws in mijn stash miste. Ik kon niet langer zonder en bestelde eindelijk dit felle palette van Sleek!

De Sleek palettes zijn allemaal hetzelfde, dat waardeer ik elke keer wanneer die collectie groeit weer meer. Ze zijn plat, dun en dus makkelijk op te bergen. Het design is strak en niet zo speciaal, maar wel mooi. Ze komen in een kartonnen doosje, ‘Acid’ staat er prettig gestoord op. Ik had het wel leuk gevonden als deze ontwerpen ook op de palettes zelf zouden zitten.

Het gaat uiteraard om de binnenkant! Een grote spiegel, dubbele applicator en twaalf compleet verschillende oogschaduws. De middelste vier vallen het meest op, de neons! Geel, oranje, roze en groen, naar mijn idee ook dé neonkleuren.

Op de bovenste rij zit een felle violetpaars, die vond ik verrassend mooi op de huid. In de pan lijkt deze niet zo fel, vooral in contrast met de neons. De drie matte kleuren ernaast vallen na één veegje behoorlijk tegen. Ze zijn wel op te bouwen, maar daar moet je wel even wat tijd voor nemen. De twee blauwe kleuren zijn weer super gepigmenteerd, beide zijn ook heel shimmery. Ik vind ze wel veel op elkaar lijken.

De onderste rij. Wederom zijn de matte kleuren een stuk minder gepigmenteerd, in dit geval de eerste vier. De grijze kleur is bevat veel shimmer is en is super gepigmenteerd. De matzwarte is een stuk beter gepigmenteerd dan de andere matte kleuren.

Ik was even bang dat het palette zou gaan tegenvallen. Na het swatchen was mijn enthousiasme aangetast. Ik wou zo snel mogelijk de neon oogschaduws proberen in een look, terwijl ik de eerste maakte was ik binnen no-time weer helemaal blij met dit palette!

Zo, de kleuren zijn prima op te bouwen! Voor deze look gebruikte ik enkel matte oogschaduws. Zwart, wit, geel en neongroen. Voor matte oogschaduws vond ik ze best prettig werken, ze opbouwen gaat snel en blenden is niet al te veel gedoe, al kost dat wel wat tijd.

Nog een neon look! Met de oranje, roze en paarse. Ik kwam er haast niet over uit hoe fel de kleuren zijn! De knallen echt van de oogleden af. Deze werkten net als de andere matte, neon kleuren prettig. Ik ben gerustgesteld! Ze mogen dan na één veegje, zonder basis, weinig kleur afgeven, je kunt er zonder moeite de felste looks mee maken. Ik kan niet wachten om nog meer met deze kleuren te gaan experimenteren!

Sleek is in Nederland alleen online verkrijgbaar, de I-Divine oogschaduw palettes kosten op de meeste webshops €9,99. Ik bestelde deze op Enchantra.

Liefs, Maud

53 Reacties op Review: Sleek I-Divine Acid palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.