Review: Rimmel Sexy Curves Intense Black mascara

De jacht naar de perfecte mascara is everlasting. Ik probeer graag nieuwe mascara’s, maar door de vele teleurstellingen ben ik huiverig geworden wat betreft duurdere mascara’s proberen. En alles boven een tientje is wat mij betreft best prijzig, vooral als een product vervolgens vies tegenvalt! Ik kwam deze week in de DA een bijna leeg Rimmel schap tegen, blijkbaar ging het merk daar weg, alles was 50% afgeprijsd! Da’s een mooi moment om nieuwe producten te proberen, ik bekeek de borsteltjes van alle mascara’s en ging voor de Sexy Curves mascara in Intense Black.

De huls sprak mij meteen aan, op de lelijk geplaatste sticker na dan.. Shiny donkerpaars, met mooie curves! Details als het kroontje bovenop de dop vind ik ook leuk. Er zijn drie varianten qua kleur, ik kies dan zelf altijd voor de donkerste. 003 Intense Black.

Volgens mij is deze mascara helemaal niet meer zo nieuw, dus het ‘new triple plump’ borsteltje ook niet. De vorm maakt mij niet zoveel uit verder, als het formaat maar een beetje normaal is! Er zit 8ml product in en de mascara zou twaalf maanden goed houdbaar zijn.

Het triple plump borsteltje. De vorm is wel apart, maar gelukkig niet te raar. Dankzij de plastic stekeltjes koos ik deze mascara, dat vind ik het fijnst. Ze zijn wel erg kort, ik heb het idee dat iets langere stekeltjes prettiger werken. Of eerder sneller, ik had het idee dat ik deze erg vaak terug in de huls moest doen om weer wat mascara te pakken.

Het resultaat van de Sexy Curves Intense Black mascara vind ik op het eerste gezicht goed. Mijn wimpers worden een stuk langer, ze plakken niet aan elkaar en de mascara laat geen klonters achter. Qua volume doet ‘ie niet zo gek veel en op de uiteindes vind ik het een beetje rommelig uitzien.

Dan de curves! Dat doet ‘ie heel netjes! Hij krult mijn wimpers een flink stuk verder omhoog en dit blijft gedurende de dag heel goed zitten. Sowieso blijft ‘ie goed zitten, vlekt niet op de huid en brokkelt niet af, top! De kleur is ook echt intens zwart en donkergrijs.

Ik ben best tevreden, maar niet super enthousiast. Daarvoor vind ik het resultaat net niet goed genoeg. Jammer, maar ik hoop altijd het meest op heel veel verlenging van mijn wimpers. Dat doet ‘ie wel, maar het kan beter.

De Sexy Curves mascara van Rimmel kost €11,99. Ik kocht hem voor de helft van de prijs bij DA, ik weet niet of deze actie in alle filialen is!

Liefs, Maud

19 Reacties op Review: Rimmel Sexy Curves Intense Black mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.