Review: Rimmel Keep Calm and Lip Balm

Rimmel heeft sinds kort de leukste variant op de ‘Keep Calm and…’ trend in haar assortiment. Keep Calm And Lip Balm! Ik vind ‘m zo leuk gevonden. Even leuk als de vrolijke hulzen waar de lipbalms inzitten. Rimmel belooft ook nog eens dat ze heel goed hydrateren en je lippen heerlijk zacht maken. Het najaar staat voor de deur, dus kom maar op!

Ik word spontaan vrolijk als ik deze hulzen zie. Zoveel kleuren en schattige afbeeldingen. Met alle vier hun eigen Keep Calm and.. uitspraak erop. Ze laten mij een beetje denken aan de Baby Lips lipbalms, al zijn deze nog net iets opvallender. Bovendien is het de bedoeling dat ze alle vier een mooi, subtiel kleurtje geven terwijl ze je lippen verzorgen. Qua type verzorging zit er geen verschil in.

Dit zijn de vier kleuren: 010 Clear, 020 Pink Blush, 030 Berry Blush en 040 Rose Blush.

De swatches op mijn arm maken meteen duidelijk dat het om erg subtiele kleuren gaat. Toch zie je een beetje verschil.

Kale lippen..

010 Clear is precies wat de naam doet vermoeden, een transparante balm die je lippen laat glanzen, maar verder geen kleurtje geeft. Zelf vind ik dit af en toe prima, het is de makkelijkste lipbalm om ‘blind’ (zonder spiegel) op te doen.

020 Pink Blush maakt mijn lippen net iets lichter en roziger dan ze zijn.

030 Berry Blush is iets donkerder roze, maar ziet alsnog natuurlijk uit. Deze vind ik erg mooi!

040 Rose Blush had ik iets roder verwacht, op mijn lippen vind ik het een my lips but better kleur. En daar ben ik gek op!

Ik vind de Keep Calm And Lip Balm’s heel fijn. Ze voelen al zacht aan bij het opbrengen en maken mijn lippen ook echt iets zachter. De kleurtjes zijn alle vier verschillend, al valt dat misschien in eerste instantie niet zo erg op. Berry Blush en Rose Blush zijn mijn favorieten, ze geven net iets meer kleur af dan de andere twee.

De Rimmel Keep Calm And Lip Balm lipbalms kosten €3,49 per stuk.

Liefs, Maud

23 Reacties op Review: Rimmel Keep Calm and Lip Balm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.