Review: Physicians Formula // Organic Wear Fake Out mascara

Physicians Formula is het Amerikaanse make-up merk wat ik ken van de te schattige hartjes blush en een hoop andere prachtige producten die ik voorbij heb zien komen bij Amerikaanse YouTubers. Nu is het merk verkrijgbaar bij de nieuwe Lookiss make-up stores by Di in België. Een stuk dichterbij dan de States! En die ene blush is niet het enige product waarvan de verpakking to die for is. Alleen al bij het zien van de Organic Wear Fake Out mascara word ik vrolijk!

De mascara komt in een plastic verpakking waar al wat informatie op staat. Met name dat de Organic Wear Fake Out mascara volledig bestaat uit natuurlijke vezels. Physicians Formula staat niet alleen bekend om de geweldige look van de producten, het is vooral ook vriendelijk voor de gevoelige huid en ogen. Het borsteltje zie je er ook al op en daar werd ik alvast blij door, korte stekels!

Ik vind de huls zo ontzettend mooi. Curvy, knalroze en die dop.. helemaal het einde! De groene print vind ik er ook leuk bij staan. Ik hoopte zo dat hij net zo’n mooi resultaat zou geven, want een huls als deze zet ik het liefst gelijk out in the open in mijn everyday bakje.

De applicator is precies wat ik had verwacht aan de hand van het plaatje op de plastic verpakking. Korte stekels, qua grootte vrij normaal. Helemaal perfect voor mijn wimpers!

Het resultaat vind ik mooi! Mijn wimpers zijn een stuk langer, goed gekruld en gesepareerd. Het opbrengen ging moeiteloos en snel. De mascara is niet waterproof, maar een paar regendruppels of een beetje zweet overleeft hij wel. Een duik in het zwembad zou ik niet proberen. Hij blijft goed zitten gedurende de dag. Eerlijk is eerlijk, het is niet het meest verbluffend resultaat, maar ik vind hem meer dan goed genoeg om hem sowieso in mijn everyday bakje te gaan zetten.

De Organic Wear Fake Out mascara kost €14,90. Physicians Formula is in België verkrijgbaar bij de Lookiss make-up stores by Di (een tijdje geleden geopend in Leuven, Louvain-la-Neuve en Rocourt).

Liefs, Maud

22 Reacties op Review: Physicians Formula // Organic Wear Fake Out mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.