Review: NYC mascara’s // Cityproof, Angel Lash & Smokin’ Hot Show Time

Mascara’s proberen blijf ik leuk vinden! Ondanks vele teleurstellingen ben ik ook vaak genoeg positief verrast. Met mijn mini wimpers heb ik een mascara nodig die zo’n beetje alles doet: volume, krul, lengte. En het liefst ook nog tot ‘s avonds laat mooi blijven zitten. Ik heb de afgelopen week drie mascara’s van New York Color getest, een waterproof mascara en twee volume mascara’s.

De Cityproof 24hr mascara bestaat al, nu is er ook de waterproof variant. Ik ben over het algemeen niet zo’n fan van waterproof mascara, maar soms kunnen ze toch wel goed van pas komen. Vooral als ze mijn wimpers mooi maken en echt goed blijven zitten.

De verpakking vind ik best leuk uitzien. Bij blauw denk je al gauw aan waterproof, dus dat is best handig.

Het borsteltje is vrij normaal, niet heel groot of heel klein, kegelvormig, met gewone haartjes. Zelf vind ik applicators met stekeltjes het fijnst, maar dit is ook goed genoeg.

Maar het resultaat.. is niet goed genoeg. De Cityproof mascara doet niet veel voor mijn wimpers. Hij maakt ze deels zwart, maar ik kwam niet goed bij de aanzet. Echt verlengen of krullen doet ‘ie niet en ik heb het gevoel dat hij juist mijn wimpers minder volumineus laat uitzien. Het ergst vind ik eigenlijk nog wel dat hij onder mijn ogen vlekte vlak na het opbrengen. Dat hoort een waterproof mascara juist niet te doen! Gedurende de dag blijft hij wel op zijn plaats, maar met het resultaat wat ik ermee bereik vind ik het geen aanrader.

De Cityproof 24hr waterproof mascara kost €3,69.

De Big Bold Angel Lash mascara is al een flinke tijd geleden toegevoegd aan de lijn van Big Bold mascara’s. De eerste van die lijn mascara’s (de roze) heb ik heel lang gebruikt, dat geeft altijd wat goede hoop voor de volgende varianten! De lila huls vind ik alvast erg leuk. De Angel Lash mascara belooft vollere wimpers die niet zwaar aanvoelen en niet gedurende de dag weer gaan zakken.

Het borsteltje is aan de grote kant en heeft een zandloper vorm. Apart! Volgens NYC zou het borsteltje elk haartje makkelijk te pakken krijgen, ik ben bij zulke vormen juist bang dat dat niet gaat lukken..

Wat betreft mijn bovenwimpers vind ik het een erg fijne mascara. Hij verlengt, krult en geeft meer volume. Ook voelt hij inderdaad niet zwaar, terwijl mijn wimpers er een stuk dikker en voller uitzien. Het borsteltje werkt ook makkelijk en snel. Fijn! Mijn onderste wimpers daarentegen, dat werd een rommeltje. Ik kreeg ze niet te pakken zonder gelijk mascara op mijn huid te krijgen en ging heel voorzichtig te werk. Al had dat weinig zin, ze zijn een beetje gek gaan staan, maar goed, het opbrengen ging ook een beetje gek. Niet geschikt voor mijn sneue onderwimpers, gelukkig wel voor de bovenwimpers! Deze gaat zeker mijn stash in!

De Big Bold Angel Lash mascara €4,29.

Als laatst de Smokin’ Hot Show Time mascara. Een mascara die dramatisch veel volume belooft. De huls vind ik niet zo bijzonder, deze maakte mij het minst nieuwsgierig eigenlijk.

Het borsteltje vind ik prima uitzien. Cilindervormig, gewone haartjes en een normaal formaat. Waarmee ik eventueel bij de aanzet van mijn wimpers kan komen zonder in mijn ogen te prikken.

Het resultaat vind ik best oké. Hij had iets meer mijn wimpers mogen verlengen. Wat volume en krul betreft vind ik hem goed genoeg. Ook klontert hij niet en maakt hij de minste rommel rond mijn onderste wimpers. Dat zijn wel grote pluspunten! En een ander leuk pluspunt is de prijs.

De Smokin’ Hot Show Time mascara kost €1,99.

De nieuwste mascara, de Cityproof 24hr waterproof mascara, vind ik de minst fijne van deze drie. Hij doet niet veel goeds voor mijn wimpers en echt waterproof vind ik het ook niet, doordat hij vlak na het opbrengen nog vlekt op de huid. De Angel Lash mascara vind ik erg fijn en ook de Smokin’ Hot Show Time mascara vind ik, vooral voor zijn prijs, helemaal prima.

Liefs, Maud

9 Reacties op Review: NYC mascara’s // Cityproof, Angel Lash & Smokin’ Hot Show Time

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.