Review: NYC IndividualEyes palette // Smokey Blues

Dit palette van New York Color heb ik al een hele tijd, nog nooit gebruikt, want hij moest nog op de foto voor een review. Maar dat kwam er maar niet van, steeds kreeg iets wat ik interessanter vond voorrang. Inmiddels weet ik dat dat onterecht was, want ik ben blij verrast door het IndividualEyes palette. Deze zijn speciaal afgestemd op een oogkleur, blauw, groen of bruin.

Ik heb zelf de variant 942 Smokey Blues en langzaamaan werd ik toch nieuwsgierig. De kleuren zien er toch best mooi uit! De vormgeving vind ik niet bepaald mooi te noemen, een beetje druk met al die tekstjes op de verschillende oogschaduws. Ik vond het in eerste instantie maar niets dat er een primer en illuminator in zitten, meestal gebruik ik zulke producten uit palettes niet en zitten ze alleen maar in de weg. Het palette heeft een handig formaat en je kunt alles prima zien zitten (vooral als je die ‘oogkleur sticker’ eraf haalt).

Op de achterkant van het palette staat hoe je de oogschaduws kunt aanbrengen, al moet ik zeggen dat die manier mij niets lijkt. De gouden oogschaduw als highlighter? Liever niet. Ik vind de kleuren wel goed gekozen voor blauwe ogen, natuurlijke en warme tinten, dat staat mooi in contrast met koele, blauwe ogen.

De swatches, helemaal links zie je de primer en illuminator. Die laatste glanst iets te veel naar mijn smaak en die heb ik ook overgeslagen in de look die ik met dit palette maakte. De oogschaduws zijn wel oké gepigmenteerd, ik wilde ze wel nog graag zien over de primer die in het palette zit.

Wow! De primer is echt niet verkeerd! De kleuren zien er zo veel intenser en levendiger uit. Ik besloot hem ook voor de look te gebruiken, wat ook perfect werkte.

De gouden oogschaduw heb ik over mijn bewegend ooglid aangebracht, de grijs-beige bij mijn buitenste ooghoek (al zie je daar nauwelijks iets van), de warme bruine oogschaduw bracht ik aan in mijn crease en de donkere, paars-bruine tint langs mijn wimperrand. Alle oogschaduws bevatten veel shimmer en een lichte oogschaduw ontbreekt, dat maakt neutrale alledaagse looks maken iets lastiger. Het palette heet echter Smokey Blues en het is de bedoeling dat je oogkleur extra mooi uitkomt.

Ik ben echt onder de indruk van het IndividualEyes palette! Ik had niet gedacht dat de oogschaduws zo mooi zouden zijn en de primer vind ik ook een leuke toevoeging, hij doet ‘t namelijk prima. De illuminator had voor mij niet gehoeven, ditto voor de spons applicator. De IndividualEyes palettes van New York Color kosten €4,99 per stuk.

Liefs, Maud

30 Reacties op Review: NYC IndividualEyes palette // Smokey Blues

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.