Review: NYC Expert Last Lip Lacquer

Sinds deze maand heeft New York Color een kruising tussen lipgloss en lipstick in het assortiment. De Expert Last Lip Lacquers geven een intense kleur zoals een lipstick en glanzen zoals een lipgloss. Het geheel ziet meer uit als een lipgloss, het make-up product wat ik het minst gebruik. Al vind ik zulke lipstick-glossjes wel erg interessant, mits ze een beetje fijn werken natuurlijk!

De Lip Lacquers komen in normale hulzen en zien er in eerste instantie uit als gewone lipgloss. Eenvoudig kan heel mooi zijn, door de vrolijke kleuren van het product zelf zien ze erg leuk uit. Het stukje ‘Expert Last’ zit niet voor niets in de naam, het is de bedoeling dat ze veel langer blijven zitten dan een lipgloss, meer als een lipstick dus. Ze zouden heel smooth en eenvoudig op te brengen zijn en licht op de lippen voelen.

Dit zijn de zes verkrijgbare kleuren: 100 Bare Brooklyn, 203 FiDi Fuchsia, 204 Central Park Passion, 400 Big City Berry, 500 Rockaway Ruby, 600 Turtle Bay Toffee.

Ik vind het heel leuk hoe New York Color vaak iets New Yorks in de namen van producten verwerkt, zo ook bij de Lip Lacquers.

De applicator is niets bijzonders. Een normale vorm waarmee ik ook het beste zo’n product als dit kan opbrengen.

Bare Brooklyn, FiDi Fuchsia, Central Park Passion, Big City Berry, Rockaway Ruby, Turtle Bay Toffee

Wauw, aan pigmentatie geen gebrek! De Lip Lacquers geven na één laag al een schitterende, dekkende kleur af. Ze zijn super intens en gleden heel fijn over de huid. Ze zien door de glans haast vloeibaar uit, maar integendeel, wanneer ze er zitten, blijven ze ook zitten. Natuurlijk krijg je ze er wel af met wat make-up remover, maar ze vlekken een beetje in de huid. Voor op mijn lippen vind ik dat prima, zo blijf je de kleur immers extra lang zien!

Toos-Lip Lacquer-loos.

100 Bare Brooklyn. Laat we voorop stellen dat nude lipkleuren mij werkelijk afschuwelijk staan. Deze kleur komt erg goed overeen met mijn huidskleur en zou in feite een perfecte nude voor mij moeten zijn, maar met de rest van mijn hele uiterlijk vloekt het enorm. Close up ziet het er ook een beetje rommelig uit, hoe ik het ook opbracht, ik bleef lijnen zien.

203 FiDi Fuchsia is echt knalroze! Een kleur die ik typisch Barbie roze zou noemen, door de blauwe ondertoon. Ik vind het een erg gave kleur, vrolijk en zomers! Wel erg heftig, maar daardoor zeker niet minder mooi. Deze opbrengen ging moeiteloos, na één laagje was de kleur al mooi en egaal verdeeld.

204 Central Park Passion is een subtiele roze kleur, heel draagbaar en classy. Ik ben op zulke kleuren, simpelweg omdat ik ze het meest draag. Ook deze opbrengen ging erg makkelijk.

400 Big City Berry is een frisse, rode kleur. Mooi en intens, maar net niet te in your face en nog best draagbaar.

500 Rockaway Ruby is felrood, een kleur voor als je je lippen extra wilt laten opvallen. Ik vind hem echt heel erg mooi!

600 Turtle Bay Toffee is bruin, met een rode ondertoon. Ja, dat is weer eens iets anders. Persoonlijk heb ik niets met zulke lipkleuren, maar ik kan me voorstellen dat het andere mensen fantastisch kan staan.

Ik ben erg onder de indruk van de Lip Lacquers! De kleuren zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd, op Bare Brooklyn na zijn ze allemaal heel snel en makkelijk in gebruik. Ze blijven zonder al te veel eten en drinken met gemak een paar uur zitten, maar bijwerken na een halve dag of na een flinke maaltijd is wel nodig als je de kleur intens wilt houden. Vlak na het opbrengen blijf ik ze nog even op mijn lippen voelen. Gelukkig is dat geen vies, plakkerig gevoel, ze voelen juist heerlijk zacht en glad aan.

De Expert Last Lip Lacquers van New York Color zijn vanaf deze maand verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Ze kosten €3,49 per stuk.

Liefs, Maud

30 Reacties op Review: NYC Expert Last Lip Lacquer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.