Review: NYC City Proof Twistable Intense Lip Colors

We zijn nog niet van de chubby sticks trend af. Gelukkig maar, ik vind het altijd leuk als budgetmerken met betaalbare varianten komen! New York Color komt met de City Proof Twistable Intense Lip Colors, een lijn kleurrijke lipsticks in de vorm van een dik potlood. Ze zien er heel vrolijk en opvallend uit, ik hoopte heel erg dat ze hetzelfde op mijn lippen zouden uitvallen!

New York Color noemt het een moderne variant van de lipstick, ze beloven zachte lippen, een mooie glans en een kleur die lang mooi blijft zitten. Dat zou fijn zijn, tot nu toe heb ik geen chubby sticks geprobeerd die echt lang blijven zitten.

De potloden vind ik heel leuk uitzien. De hulzen zijn in de kleur van de stick zelf, met een doorzichtige dop en een zilveren opdruk. Heel simpel, maar door de kleuren zien ze er heel vrolijk en leuk uit. Er komen twaalf kleuren van deze Twistable Intense Lip Colors, zelf heb ik er vijf mogen proberen.

De vijf kleuren die ik heb zijn alvast heel divers! Rood, rozig, nude, oranje. De kleuren hebben zowel namen als nummers, handig!

De naam zegt het al, de potloden zijn twistable. Je kunt ze aan de onderkant omhoog draaien. De sticks zijn niet zo lang als de lengte van de huls, ze bevatten 2 gram per stuk.

020 Riverside Rose, 030 Metropolitan Mauve, 040 South Ferry Berry, 050 Park Slope Peach, 051 Canal St Coral

De pigmentatie is dik in orde. Riverside Rose valt wel een stuk lichter uit op de huid, maar hij dekt wel goed. Net als de de vier andere kleuren. Ze voelen heel zacht aan en glijden moeiteloos over de huid.

020 Riverside Rose is voor mij een my lips but better kleurtje. Oudrozig met een mooie glans, hij ziet er heel natuurlijk uit en maakt mijn lippen glad en zacht.

030 Metropolitan Mauve vind ik een gave kleur, lichtroze met een blauwe ondertoon. Hem egaal opbrengen ging iets moeizamer, hij blijft de lijntjes en velletjes op mijn lippen benadrukken, hoeveel laagjes ik ook opsmeer. De kleur vind ik mezelf helaas niet zo geweldig staan, net iets te licht en te koel.

040 South Ferry Berry is een klassieke knalrode kleur met een geweldige glans. Ik had niet verwacht dat deze zo fel en opvallend zou zijn. Net als Riverside Rose maakt hij mijn lippen egaal en verdoezelt hij droge plekken. Ik ben heel verrast door deze kleur!

050 Park Slope Peach, een peachy nude kleur die mij vreselijk slecht staat. Niet heel erg, want egaal opbrengen lukte toch al niet. Deze lijkt dan weer qua finish op mijn lippen op Metropolitan Mauve, wilt niet egaal dekken en accentueert elk oneffenheidje.

051 Canal St Coral is feloranje. Ik vind het een leuk kleurtje en de finish ziet er mooi uit.

Mijn mening over de City Proof Twistable Intense Lip Colors verschilt per kleur. Riverside Rose, South Ferry Berry en Canal St Coral zijn goed gepigmenteerd en geven een egale dekking. Metropolitan Mauve en Park Slope Peach benadrukken elke imperfectie op mijn lippen, gelukkig voor mij zijn dat precies de kleuren die mij ook echt niet staan. De naturelle Riverside Rose en knalrode South Ferry Berry vind ik echte aanraders.

De kleuren blijven zo’n drie uur zitten, South Ferry Berry blijft iets beter zitten dan de rest. Voor dit soort producten vind ik het prima, ze bijwerken is ook niet veel gedoe. De City Proof Twistable Intense Lip Colors van NYC zullen vanaf februari verkrijgbaar zijn voor €3,99 per stuk.

Liefs, Maud

38 Reacties op Review: NYC City Proof Twistable Intense Lip Colors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.