Review: NYC Big Bold Curl mascara

Vorig jaar verscheen rond deze tijd de Big Bold mascara van New York Color. Dit voorjaar is het tijd voor een nieuwe versie: de Big Bold Curl! De vorige variant is mij erg goed bevallen en op het Kruidvat event hoorde ik veel goeds over deze. Ik kon niet wachten hem te proberen!

De huls vind ik leuk uitzien! Turquoise met een paarse opdruk, een aparte combinatie! Hij ziet er wel vrolijk uit maar wint het voor mij qua looks niet van de vorige variant, die was roze! Hij heeft dezelfde dikke vorm, daar zit natuurlijk ook een dik borsteltje in.

Het borsteltje is weer huge! Net als die van de eerste Big Bold mascara. Deze is wel een beetje gebogen. Ik vind het opvallend dat je dit zo vaak bij ziet bij mascara’s voor gekrulde wimpers. Ik vind de vorm handig! In tegenstelling tot een gigantische borstel, voor mijn bovenste wimpers is het formaat niet zo’n probleem. Mijn onderste wimpers ermee te pakken krijgen gaat moeizaam en gepaard met een hoop geknoei. Daarvoor zal ik deze ook niet snel gebruiken.

Ik vind het resultaat best mooi, hij krult mijn wimpers goed! Verlengen en separeren doet hij ook prima. Alleen mis een beetje volume en wordt hij na een paar uur minder intens zwart. De aanzet van mijn wimpers krijg ik niet zo makkelijk te pakken met het dikke borsteltje. Toch ben ik niet ontevreden. Ik heb gewoon lastige wimpers en deze mascara maakt ze tenminste zichtbaar op een goede manier.

Ik vind de Big Bold Curl mascara helaas niet even goed als zijn voorganger. Die deed net iets meer voor mijn wimpers, waardoor hij een tijdje een favoriet is geweest. Daarvoor bevalt deze net niet goed genoeg. Het geen verkeerde mascara, ook geen wimperwonder. De Big Bold Curl mascara kost €3,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Liefs, Maud

33 Reacties op Review: NYC Big Bold Curl mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.