Review: NYC Applelicious Glossy Lip Balm

De Applelicious Glossy lip balms van New York Color. De lipbalms die ik nu al een paar maanden ken als de leukerds met appeltjes in de stick. Eindelijk heb ik ze! De Applelicious lipbalms passen geweldig bij een merk wat in het teken staat van de Big Apple. Ik vind het heel leuk bedacht. Lipbalms met zo’n extraatje krijgen bij mij automatisch pluspunten, als ze tenminste goed bevallen.

De hulzen van de Applelicious lipbalms zien er oké uit. De roze kleur maakt ze leuk en vrolijk! Zo’n doorzichtige plastic dop is handig om snel de goede kleur te spotten, het maakt de verpakking wel een beetje cheap. Maar doordat de schattige appeltjes goed zichtbaar zijn, stoor ik me daar niet aan. Er zijn vier kleuren verkrijgbaar, ik heb zelf Pink Lady en Big Apple Red.

Ah, kijk dan hoe schattig! Bovenin de sticks zit een appel figuurtje. Dat is geen dun laagje wat na één keer weg is, blijvende schattigheid dus! Deze kleuren ruiken hetzelfde, naar zoete appels. Ik ben niet van de zoeter-dan-zoet geuren, maar deze geur vind ik niet vervelend, ik vind het zelfs erg lekker! Ze werken verslavend dankzij die geur.

De lipbalms zijn goed gepigmenteerd, zeker voor lipbalms! Ze geven beide een subtiel kleurtje af, wat de lippen net iets extra’s geeft. Met nog wat laagjes meer zijn de kleuren goed op te bouwen. De sticks zijn niet heel creamy, maar ze voelen wel heerlijk zacht aan op de lippen.

Pink Lady is natuurlijk roze. Een lipkleur waar ik bij mijzelf nooit heel enthousiast van wordt. Dit is ook weer een kleur die ik net iets te licht vind. Bij bepaalde looks kan hij mooi staan, maar ik ben toch ergens bang dat het ordinair staat. Dit is een twijfelgevalletje wat dat betreft.

Big Apple Red geeft een subtiel rood kleurtje aan de lippen. Een kleur die ik mezelf een stuk beter vind staan. Het past bij negen van de tien looks die ik maak en is net geen my lips but better, daarvoor is ‘ie iets te rood. Ik ben gek op kleuren als deze! Mooi als je zin hebt in rode lippen, maar niet in zo’n opvallende rode lipstick.

De Applelicious lipbalms verzorgen ook nog best goed. Mijn lippen voelen zachter na ze een dagje te dragen. Dan heb ik ze wel tussendoor bijgewerkt, want super lang blijven ze niet zitten. Een uurtje als ik niets eet, drink en niet te veel praat. Een grote maaltijd of veel drankjes overleven ze niet. Dat neem ik voor lief, want dit zijn super fijne lip balms. Ze verzorgen, geven een leuk kleurtje en ruiken heerlijk!

New York Color is verkrijgbaar bij grotere Kruidvat filialen, de Applelicious Glossy lip balms kosten €2,79 per stuk.

Liefs, Maud

40 Reacties op Review: NYC Applelicious Glossy Lip Balm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.