Review: Nail Foils

Met nagelstickers heb ik al wat ervaring, ik weet dat de kwaliteit afschuwelijk kan zijn of juist verbazend goed. Ik weet ook dat ze ideaal zijn voor mensen die wel eens een leuk figuurtje of patroon op hun nagels willen, maar het zelf niet met nagellak voor elkaar krijgen. Mijn nail-art skills zijn bijna verdwenen in het afgelopen halfjaar, dus het leek me leuk om weer eens stickers te proberen!

Waar deze precies van zijn is mij onduidelijk. Ik heb ze zelf gekregen bij een bestelling op Ephat.nl, maar op hun webshop kan ik ze niet vinden. Op de verpakking zelf komt het merk ook niet duidelijk naar voren, maar als je googled op ‘Nails foils professional nail care’ vind je ze hier en daar. Op de achterkant staat een uitgebreide beschrijving over hoe je ze opbrengt, ze afhalen zou heel makkelijk zijn met nagellak remover.

In de verpakking zaten twaalf stickers, handig, want zo kun je kiezen welke formaten het beste passen. Helaas zijn de kleinste alsnog te breed voor mijn pinknagels. Dan maar vier vrolijke nagels per hand! Ze zijn een beetje doorzichtig, daar kwam ik pas achter toen ik ze van het plastic haalde.

De sticker probeer je zo dicht mogelijk bij je nagelriem te krijgen, wrijf hem uit over de nagel en trek het overige deel over de rand. Ik hoefde het er niet af te vijlen, het scheurde zo over. Bij mijn middelvinger had ik wel een stukje gevijld, maar dat deed het resultaat niet veel goeds. De afgescheurde stickers zaten mooier.

Ik was verrast door de ‘pasvorm’ van de stickers. Veel nagelstickers gaan bobbelen en krijgen vouwtjes als je nageloppervlak een beetje bol is. Dat was voor deze nauwelijks een probleem, alleen met mijn duimen had ik iets meer moeite om ze goed te krijgen. Deze foto was net na het opbrengen..

En deze een dag later. Nog maar weinig verschil te zien, toch was het vlak na deze foto afgelopen met de stickers. Ondanks dat je hier alleen wat bobbels langs de randen ziet. Ik haalde mijn vingers door mijn haar en er bleven een paar hangen -nice- en toen heb ik ze eraf gehaald. Dat vond ik jammer, ik was tot dat punt zo tevreden over deze nail foils! Leuk printje, makkelijk op te brengen, goede vorm, maar helaas maar leuk voor zo’n twee dagen.

Waar ze zoal verkrijgbaar zijn weet ik niet precies. Sowieso op internet! Voor prijzen van onder de één dollar per setje. Heel betaalbaar, al is kwaliteit ook niet zo super.

Draag jij wel eens nagelstickers?

Liefs, Maud

30 Reacties op Review: Nail Foils

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.