Review: Maybelline Color Tattoo // Endless Purple & Mauve Crush

Maybelline Color Tattoo’s bestaan alweer een flinke tijd. Ik ben er al die tijd benieuwd naar geweest en snap eigenlijk niet waarom ik zo lang heb gewacht. Deze cream oogschaduws staan erom bekend dat ze erg goed blijven zitten en ze ideaal zijn als basis voor poeder oogschaduws. Ze zijn een ware hype geweest en werden veel vergeleken met MAC Paint Pots. Tijd om er eens achter te komen of ik hier ook zo enthousiast over zal zijn!

In alle eerlijkheid heb ik geen idee in hoeveel kleuren de Color Tattoo’s momenteel verkrijgbaar zijn. Er zouden wat kleuren enkel in het buitenland te koop zijn en er zijn ook al wat nieuwe kleuren verschenen. In oude reviews lees ik dat er hier in het begin zes verkrijgbaar waren. Ik heb geen idee of dat nog steeds zo is, ik weet wel dat in het schap van de DM zeker meer dan zes kleuren zaten.

Deze twee sprongen er voor mij echt uit. 15 Endless Purple is écht knalpaars, de felste kleur in het schap. 87 Mauve Crush is een duochrome, lichtblauw met een paarse gloed, mooi en erg apart! Ik kon niet wachten die te proberen!

De potjes vind ik mooi uitzien. Aan zowel de onderkant als bovenkant kun je goed zien welke kleur het is. De glazen potjes voelen luxe aan, de deksels sluiten goed en de opdruk op de onderkant vind ik eigenlijk mooier dan de deksel.

Na één veegje was dit het resultaat van de swatches op mijn arm. Ze zijn beide enorm goed gepigmenteerd! Endless Purple is iets matter (niet helemaal) en ook iets minder gepigmenteerd. Hij is echter wel erg goed op te bouwen. Mauve Crush lijkt in fel licht helemaal niet meer op de kleur in het potje, je ziet alleen nog een zilver-lichtblauwe gloed. De textuur is zacht wanneer je ze net opbrengt, maar ze worden al snel iets harder op de huid.

Met Endless Purple op mijn ooglid en een beetje witte oogschaduw bij mijn binnenste ooghoek.

En een complete ooglook met Endless Purple als basis. Ik ging voor één van mijn favoriete paarse oogschaduws, Psychedelic Sister van Urban Decay. Toch vond ik dat uiteindelijk niet de beste keuze, ik ben nu alsnog nieuwsgierig hoe Endless Purple uitziet met een matte oogschaduw erover. Deze look is net iets te shiny en shimmery geworden naar mijn smaak.

Mauve Crush solo op mijn oog. lid. Zo ziet de kleur er gelukkig beter uit dan op de swatch op mijn arm. Het duochrome effect is niet echt zichtbaar helaas.

Met wat meer oogschaduw ging alsnog voor een soort duochrome effect. Wederom is de look erg shiny, maar bij lichtere kleuren stoort me dat iets minder. Zonder Mauve Crush eronder was deze look een stuk minder knallend geweest en was ‘ie veel minder lang blijven zitten!

De bovenstaande foto is niet aan het eind van de dag gemaakt, maar de volgende ochtend/middag. Na een nacht slaap en een hete douche. Slecht, I know. Maar zo kon deze Color Tattoo wel even bewijzen hoe goed ‘ie blijft zitten. Dat ’24h’ in de naam maken ze helemaal waar. Ik ben erg onder de indruk!

De Maybelline Color Tattoo’s zijn bij meerdere drogisterijen verkrijgbaar, ze kosten €10,49 per stuk. Behoorlijk prijzig, gelukkig zijn er regelmatig kortingsacties! En mocht je een tripje richting Duitsland op de planning hebben, daar kosten ze €5,95 per stuk.

Wat vind jij van de Maybelline Color Tattoo’s?

Liefs, Maud

31 Reacties op Review: Maybelline Color Tattoo // Endless Purple & Mauve Crush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.