Review: Lush Karma Kream

Bij de opening van de Lush winkel in Utrecht kocht ik de Karma Komba solid shampoo bar. Vooral omdat ik gewoon graag iets wou kopen en deze heerlijk rook! Ik had geluk, in mijn goodiebag zat een pot Karma Kream. Ik was zelf nog helemaal niet bekend met de Karma-lijn van Lush. Ik was dan ook heel blij toen ik ontdekte dat deze even heerlijk ruikt als de Karma Komba shampoo bar.

Lush: “Sommige geparfumeerde bodylotions zijn een grote teleurstelling. Het gaat dan niet zozeer om de geur, die is prima, maar om de verzorgende ingrediënten. Die zitten namelijk praktisch niet in synthetische crèmes. Karma is wat dat betreft helemaal anders. We gebruikten onze beste verzorgende ingrediënten en voegden daar de heerlijke geur van Karma aan toe. Niet alleen lekker voor je neus dus, maar ook serieus verzachtend voor je velletje.”

Op het potje staat ‘Voel je lekker in je eigen vel’, dat vind ik een perfecte beschrijving voor Karma Kream. Dat komt door de geur, daar wordt het heel persoonlijk. Dat de geur sterk aanwezig is, is wel een feit.Ik denk dat je deze geur of helemaal geweldig vindt, of juist helemaal niets. Zelf vind ik ’em heerlijk en heel lastig te beschrijven, maar zeker rustgevend.

De ingrediënten, bovenaan staan oranjebloesem, amandel olie, glycerine en cacao boter. Dat zijn allemaal fijne en verzorgende ingrediëten. Er zitten wel parabenen in, al staan ze ver onderaan. Zelf heb ik hier ook niet zo’n problemen mee. Dankzij de ingrediëntenlijst herken ik wel een aantal dingen in de geur. Toen ik ‘patchouli’ zag staan snapte ik gelijk waarom ik de geur zo lekker vind. De sinaasappel olie en citroengras olie ruik ik er ook goed in. Het is een zware geur, die tegelijk iets fris heeft.

De substantie is creamy en zacht, smeert makkelijk uit en trekt snel in. Het maakt mijn huid zacht, wat fijn is, maar wat ik door de geur haast bijzaak vind. De geur blijft echt de hele dag hangen, soms ruik ik ’em zelfs een dag later nog. Hij is ook vrij zuinig in gebruik, mijn potje is nog lang niet op de helft en ik gebruik hem sinds eind april heel regelmatig.

Ik denk dat het met Karma Kream allemaal afhangt van wat je van de geur vindt. Het is geen wondermiddel voor de huid wat je ondanks een geur die je niet aanstaat toch gebruikt. Hij is er wel fijn voor, daar niet van. Ik denk dat fans van deze body lotion het allemaal om de geur gaat. Als je die kan waarderen is dit een heerlijk product. Lush Karma Kream kost €18,95 voor een potje van 225 gram. Dat is erg duur, ook al is het best zuinig in gebruik. Maar toch ga ik het er voor over hebben zodra ik door mijn potje heen ben. Deze geur zal ik niet lang kunnen missen, zeker een favoriete geur van Lush!

Welk Lush product vind jij het lekkerst ruiken?

Liefs, Maud

17 Reacties op Review: Lush Karma Kream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.