Review: Lush Celestial Moisturizer

Zelf heb ik erg goede ervaringen met Lush gezichtsverzorging, zo is Skin Drink al een dik jaar mijn favoriete moisturizer. Doordat ik heel wat vertrouwen heb in het merk probeer ik er graag iets nieuws van uit. Toen ik bij de moisturizers stond te kijken viel mijn oog op Celestial. Deze leek me geschikt voor mijn huid en ik vond hem gelijk al erg lekker ruiken.

“Hemelse gezichtscrème voor een gevoelige huid” dat klinkt goed! Maar er staat ook nog “vette huid” bij, hierdoor twijfelde ik een beetje. Mijn huid is wel gevoelig, maar juist droog in plaats van vet. Na een gesprekje met de verkoper hierover had ik er toch wel vertrouwen in.

Een korte ingrediëntenlijst! Vanille water staat helemaal bovenaan, dit heeft een kalmerend effect op roodheid en irritaties. Amandelolie en amandelmelk werken verzachtend, cacao boter werkt hydraterend en geeft de huid een oppepper. Orchidee extract werkt ook kalmerend en stimuleert cel-vernieuwing. De geur van Celestial vind ik zo lekker en dankzij deze ingrediënten hoef ik niet lang na te denken over wat ik ruik, dat is duidelijke vanille en amandel.

De substantie is heel erg zacht en romig. Hij smeert fijn uit, trekt snel in en maakt mijn huid direct al zacht. Daarom gebruik ik deze graag ‘s ochtends voordat ik mijn make-up op doe. Dit is gelijk een fijne, zachte basis. Ik heb Celestial na het aanschaffen de eerste twee weken als dag- en nachtcrème gebruikt. Maar ik merkte dat mijn huid toch iets uitdroogde. Ik ben Skin Drink als nachtcrème gaan gebruiken en Celestial overdag, dat werkt heel goed voor mijn droge en gevoelige huid.

Ik heb heel wat verschillende ervaringen gelezen en gehoord over Celestial. Voor mijn huid is deze geschikt, maar dat is zo persoonlijk. Bij Lush kun je gelukkig wel om een proefje vragen, dan kun je eerst even testen of je huid er goed op reageert. Een potje Celestial kost €16,95, dat vind ik een redelijk prijs voor een fijne moisturizer. Als ‘ie goed voor je werkt is ‘ie het geld zeker waard!

Liefs, Maud

20 Reacties op Review: Lush Celestial Moisturizer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.