Review: Lush Buffy

Buffy heb ik sinds vorige kerst in mijn bezit, het komt niet vaak voor dat ik eens Lush product zolang laat wachten. Deze zat in het Lush pakket wat ik cadeau kreeg van mijn vriend. Een paar weken geleden was ik aan het snuffelen op de site van Lush en kwam ik ook langs Buffy, ineens was mijn interesse gewekt en ging ik Buffy direct klaarleggen in de douche!

Lush: Buffy geeft je achterkant een flinke beurt met een krachtige scrub van gemalen amandelen, rijst en adukibonen gemixt met vochtinbrengende oliën. Gebruik in douche of bad als je huid nat is en je dode huidcellen verdwijnen en bloedcirculatie wordt gestimuleerd met citroenolie. Gezonde, gladde billen zijn het resultaat.

Een scrub speciaal voor je billen, kijk, daar wist ik niks van! Sterker nog, daar had ik nog nooit van gehoord. Buffy is een scrub en body butter in één. Er zitten amandel stukjes waarmee je flink kunt scrubben en cacao- en sheaboter die de huid goed verzorgen. Veel mensen vergelijken Buffy met King of Skin, een erg populaire body butter van Lush. Buffy heeft veel overeenkomende ingrediënten, plus amandel stukjes voor het scrub-werk.

Ingrediënten: Cacao boter (Theobroma cacao), Shea Boter (Butyrospermum parkii), Rijst, gemalen (Oryza sativa), Amandelen, gemalen (Prunus dulcis), Adukibonen, gemalen (Phaseolus angularis), Parfum (Perfume), Lavendel essentiële olie ((Lavandula angustifolia)), Citroen essentiële olie (Citrus limonum), Citral (*Citral), Limonene (*Limonene), Linalool (*Linalool)

Buffy wordt in twee maten gemaakt, 90 gram en 200 gram. Er zat geen papiertje om de mijne waar het opstond, maar ik ga er vanuit dat deze 90 gram is. En dit is al een flink groot stuk! Ik had nog nooit een vaste scrub gebruikt, ik moet zeggen dat het me heel goed bevalt! Het gaat een stuk sneller, Buffy pak je één keer op en leg je weer neer als je klaar bent, geen gedoe met potjes, flessen of tubes tussendoor.

Buffy is wel een erg grove scrub. Op mijn droge huid kan ik er beter niet te hard mee wrijven, daar is mijn huid te gevoelig voor. Maar wat minder druk erachter zetten is geen probleem. Ik scrub er niet alleen mijn achterkant mee, ook mijn armen en onderbenen zijn voorlopig Buffy’s scrub-terrein. De huid op mijn bovenbenen en buik is er iets te dun voor.

Na het scrubben laat Buffy een vettig laagje achter, zelf vind ik dit erg prettig, als ik Buffy aan het einde van een douchebeurt gebruik en me voorzichtig afdroog heb ik erna geen body lotion of butter meer nodig. Maar dan moet je wel van de geur van sheaboter, cacaoboter en lavendel houden. Dat laatste vind ik iets minder lekker, maar dat ruik ik er maar heel subtiel in. Tijdens het scrubben ruik ik het nauwelijks, maar na het douchen ruik ik Buffy nog een paar uurtjes op mijn huid. Het resultaat zijn super gladde en zachte babybilletjes! En dat geldt ook voor mijn armen en onderbenen.

Ik ben fan van Buffy! Ik vind de geur erg lekker, maar het zachte huidje wat ik eraan overhoud vind ik nog fijner. Het scrubben met Buffy gaat snel en erna geen body lotion of butter hoeven te gebruiken scheelt ook tijd. Ik gebruik Buffy nu ongeveer een maand 1 of 2 keer per week, het blokje is al een stuk kleiner, als ik zo door ga denk ik dat er zo’n twee of drie maanden mee ga doen. Niet super lang, maar eigenlijk gaan maar weinig scrubs lang mee bij mij. Een stuk van 90 gram kost €10,25 en 200 gram Buffy kost €16,95. Niet heel goedkoop, maar wel te doen als mijn stukje drie maanden meegaat, al is dat nog even afwachten.

Liefs, Maud

20 Reacties op Review: Lush Buffy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.