Review: Kruidvat pink products!

Vorige maand heb ik op het Kruidvat event een hoop leuke en een aantal nieuwe producten gezien van het huismerk. Veel nieuws voor in de badkamer, zoals fijne bodylotions en een douce foam. Die laatste maakte mij heel nieuwsgierig! Ook komen er binnenkort een aantal nieuwe geuren van The Master Perfumer in de Kruidvat schappen, waaronder de lieflijke geur Cherry Bloom. All pretty pink products!

Ik begin met de bodylotion, Kruidvat Bodylotion Silk in Macadamia Oil. Deze hoort bij een reeks van nieuwe body lotions: SOS, Sensitive en Silk. Die eerste twee zijn voor een gevoelige en (zeer) droge huid, Silk meer voor de normale huid. Kruidvat belooft dat deze je een zijdezachte huid zal geven. De verpakking spreekt mij wel aan. Het is ziet er niet heel luxe uit, maar wit en roze vind ik lief en vrouwelijk uitzien. Hij staat best leuk in de badkamer. Er zit 400ml in, een flinke fles!

De bodylotion heeft een dunne substantie die lekker snel uitsmeert. Mijn droge huid absorbeert het in no-time! De geur vind ik erg lekker. Hij ruikt een tikkeltje bloemig, maar niet heel fleurig en zoet. Het is een zachte en vrouwelijke geur. Mijn huid wordt er zachter van, dat zeker! Alles helpt in deze tijd van het jaar. Mijn voorkeur gaat meestal naar body butters, maar voor in het voorjaar (begin eens..) en de zomer lijkt deze mij heerlijk. Een zachte body lotion die lekker snel intrekt en een zachte, zomerse geur heeft.

De Kruidvat Bodylotion Silk kost €1,99.

Een douche foam! Even shaken en dan een schuimparty in de douche! Ik heb zo’n product pas één keer gehad, dat beviel super, dus ik was heel enthousiast toen ik deze zag. Kruidvat Douche Foam Blossom. De verpakking vind ik wederom leuk, mooi lichtroze kleurtje met een bloemen en belletjes.

Kruidvat belooft wederom een zachte huid en milde reiniging. Het schuim is precies wat je van schuim kan verwacht: een klein beetje wordt heel veel en het voelt super zacht aan. Ik vind dit ook ideaal om te gebruiken als scheerschuim, door zo’n dikke laag schuim glijdt het scheermesje smooth over de huid en ik snij mezelf net iets minder vaak. Hij heet Blossom en ruikt een ontzettend bloemig, wel op een erg lekkere manier. Jep, I’m a fan!

De Kruidvat Douche Foam Blossom kost €2,49.

Een nieuw twee-in-één product! Kruidvat Cleansing 2-in-1, een make-up remover en creme. In eerste instantie was ik niet zo enthousiast, is dit niet gewoon een reinigingsmelk dan? Reinigt en verzorgt een beetje tegelijk. Voor mij huid doen ze meestal beide niet goed genoeg, waardoor ik ze meestal skip en voor reiniging en verzorging aparte producten gebruik. Toch vind ik het fijn om onder de douche mijn gezicht met meer te wassen dan enkel water, gezien facewash is verbannen en ik geen reinigingsmelk heb die ik fijn vind was er in elk geval ruimte om deze een kans te geven!

De substantie van de 2 in 1 Make-up Remover & Crème is een beetje creamy, net iets dikker dan reinigingsmelk. Het is vrijwel geurloos. Het smeert goed uit, laat zich makkelijk afspoelen en trekt ook goed in. Hij reinigt niet heel grondig, als ik erna met een tonic op een watje nog eens over mijn huid ga blijkt er altijd veel make-up achtergebleven. Voor mijn avond routine vind ik deze ook geen super toevoeging, maar hij staat perfect in de douche! Door na het afspoelen nog een beetje op te doen en te laten intrekken droogt mijn huid een stuk minder uit. Ook voelt mijn huid tussendoor niet meteen al super strak.

De 2 in 1 Make-up Remover & Crème kost €1,99.

Als laatste een nieuwe geur van de The Master Perfumer, de ‘undercover’ Kruidvat huismerk geuren. Al vind ik het zelf zeker een goede keuze om op parfum niet het Kruidvat logo te zetten. Staat toch iets chiquer zo! De nieuwe geur heet Cherry Bloom. Dat klinkt al als een geur die ik lekker zal vinden! Het doosje vind ik zo schattig, mooie vlinders en tja, roze hè!

Cherry Bloom bevat Raspberry, Cherry Blossom en Blond Wood geurnoten. De bloemige bloesem ruik je heel duidelijk, maar ook de frambozen zijn goed aanwezig. In het begin zoet en bloemig, maar ook vrij licht. Na een tijdje wordt de geur iets warmer en minder zoet. Ik vind het een heerlijke geur! Echt iets voor de lente, bloemig en licht.

The Master Perfumer Cherry Bloom kost €7,99 en zal vanaf week 17 verkrijgbaar zijn.

Kruidvat heeft weer mooie, nieuwe producten erbij! De Douche Foam en de geur Cherry Bloom zijn absoluut mijn favorieten. Cherry Bloom wordt voor mij het geurtje van deze lente en ik vind het super leuk dat Kruidvat een douche foam heeft gemaakt, die kom ik toch nog niet zo vaak tegen. Allemaal voor budget prijzen, top!

Liefs, Maud

28 Reacties op Review: Kruidvat pink products!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.