Review: Kat Von D Chrysalis Eyeshadow Palette

Het pareltje van mijn Sephora bestelling, het Kat Von D Chrysalis Eyeshadow palette! Een vrij groot palette met twaalf oogschaduws. Het was met neme de verpakking waar ik op internet al verliefd op werd, maar ook de swatches die ik had bekeken zagen er niet verkeerd uit!

Het palette komt in een doosje met dezelfde opdruk als het palette zelf. Een grote vlinder, met doodshoofdjes en daarom heen een heleboel krullende siersels. Ik vind het te gek! Ondanks dat er veel gave verpakkingen worden gemaakt vind ik het hele stijltje van de Kat Von D producten best uniek en apart.

Het palette zelf is van hard karton gemaakt. Het zal dus niet super stevig zijn en best kunnen slijten. Reden voor mij om hem altijd braaf in een laatje te stoppen en hem nergens mee naartoe te slepen. De vlinder op het palette reflecteert trouwens, zoals je op de bovenste foto kunt zien. Heel mooi!

Op de achterkant staan de namen van de oogschaduws aangegeven, altijd handig. Er zitten drie grote pans in, met lichte highlighter oogschaduws. De andere negen oogschaduws zijn kleurrijker en donkerder. Toffe namen ook!

Tadaaa! Is het geen plaatje? Twaalf mooie kleuren en in de deksel een grote spiegel. Jammer genoeg kreeg ik de bovenste drie oogschaduws niet duidelijk op de foto. Ze lijken ook in het echt heel veel op elkaar, in het palette zelf tenminste. De linker is mat en neigt een beetje naar gebroken wit. De middelste bevat heel veel shimmer en lijkt een beetje groen. De rechter bevat een beetje glitter en is heel lichtroze. Het was uiteraard de onderste rij die mij het meest aansprak.

Schaduw – Zonlicht

De drie highlighters: Lifelike, Lunar Lights en Lucid. Op de huid zijn de verschillend een stuk beter te zien, al ligt dat nog steeds niet aan de kleur. De finishes zijn het grote verschil. Mat, shimmer en subtiele glitters. Heel leuk zo’n variatie!

De vier meest linkse kleuren van de onderste rij, boven in de schaduw, onder in de zon. Ik vind ze werkelijk prachtig! Vooral de matte, wijnrode kleur, Hybrid Moments, heeft me verrast. Wat een pigment!

En de laatste vijf oogschaduws, wederom zien ze allemaal erg verschillend uit. Gelukkig maar! Melancholia (glittery zilver) en Black Milk (mat lichtgrijs) vond ik in het palette veel op elkaar lijken. Op de huid zijn de totaal verschillend. Het valt me ook op dat de matte kleuren even goed gepigmenteerd zijn, echt super!

Deze look maakte ik onlangs met Lifelike, Hybrid Moments, Mezzanine en Transition. Plus het laatste beetje van mijn Kat Von D Autograph Eyeliner. De oogschaduws werken heel fijn, je hoeft kleuren niet lang op te bouwen en ze blenden prachtig met elkaar. Sommige zijn iets korrelig, dus daarmee moet je even uitkeken voor fall out.

Ik heb geen enkel negatief puntje over dit palette. De verpakking vind ik fantastisch en de oogschaduws zijn werkelijk perfect. Ik vind het geweldig dat alle kleuren en finishes zo verschillen, én dat ze stuk voor stuk even goed gepigmenteerd zijn. Hier ga ik nog heeel veel looks mee maken. Het Chrysalis palette is geen koopje, het kost $46 en is enkel via Sephora.com te bestellen, wat het met de extra kosten nog veel duurder maakt. Is het het waard? Hell yes!

Liefs, Maud

47 Reacties op Review: Kat Von D Chrysalis Eyeshadow Palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.