Review: Kat Von D Autograph Pencils

Voor mijn bestelling van de Amerikaanse Sephora webshop er was had ik al een paar Kat Von D producten. De Autograph Eyeliner was daarvan mijn favoriet, die heeft jaren fijn gewerkt, tot een paar maanden geleden. Deze twee Autograph Pencils zaten bij de Get The Look Kit, ze waren niet dé reden waarom ik die set kocht, maar nieuwsgierig was ik zeker!

Het opvallendst aan de Autograph Pencils vind ik de lengte. Laaaang! Deze passen niet zomaar in elk laatje of toilettasje. Op beide uiteindes zit ‘iets’ onder een dop, aan de ene kant is dat een smudger en aan de andere kant zit een slijper over dop. Handig! De potloden vind ik erg mooi uitzien. Ik kan me voorstellen dat het niet ieders smaak is, maar ik ben gek op die outline rozen en de kalligrafie tekst.

De smudger, die overduidelijk al gebruikt is. Doet het prima en het dopje zit er vrij stevig op. Dat is fijn, ik heb er een hekel aan als dit soort dopjes eraf blijven vallen en zo door mijn stash gaan dwalen.

De kant van de slijper zit goed doordacht in elkaar. Thuis zal ik niet zo snel deze slijpers gebruiken, maar het is heel handig voor weekendjes weg of vakanties.

De potloden! Homie is paars en Black Metal Love is zwart met zilveren glitters, die zie je al een beetje op het potlood zelf zitten. Ondanks de lengte zit er niet gek veel product in: 1,2 gram. Al zegt het gewicht niet alles over de hoeveelheid. De potloden zijn maar liefst 24 maanden houdbaar, dat is behoorlijk lang!

De Autograph Pencils zijn heel goed gepigmenteerd! Een dun lijntje dekt bijna even goed als een paar ‘lagen’ van dikke lijnen. Ze zijn vrij zacht, maar niet creamy.

Hier heb ik Black Metal Love rond mijn oog, plus wat witte oogschaduw bij de binnenste ooghoek. De glitters zijn duidelijk zichtbaar, maar toch best subtiel en draagbaar. Ik vind deze heel gaaf!

Homie is een levendige paarse kleur. Ook heel tof! Voor mijn gevoel zit ‘ie op het randje van licht en medium paars. Ik houd van paars in ooglooks en deze tint vind ik erg mooi.

De potloden werken fijn en blijven, vooral met een basis eronder, heel goed zitten. Op de Sephora webshop zag ik erbij staan dat ze waterproof zijn, dat verklaart! Ik ben heel blij met de Autograph Pencils, al vraag ik me af of ik ze los zou kopen. Per stuk kosten ze $10, wat ik voor oogpotloden toch aan de dure kant vind. Deze twee kleuren zitten bij de Get The Look Kit, die kost $39 (en je krijgt er nog een toilettasje en oogschaduw palette bij), dat vind ik een betere deal!

Liefs, Maud

32 Reacties op Review: Kat Von D Autograph Pencils

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.