Review: Gosh Autumn/Winter collection 2013

De najaarscollectie van Gosh ligt inmiddels al een tijd in de schappen. Ik loop achter wat reviews betreft! Toch wil ik jullie heel graag nog een aantal mooie producten uit deze collectie laten zien. Dit is de eerste van de twee artikelen, want alles ineens werd nogal veel. Oogpotlood, oogschaduw palletjes en mascara’s, oftewel de oogmake-up!

De collectie brengt twee mascara’s met zich mee. De Darling Lashes Extreme Volume Mascara{15}Darling_Lashes{N}{E}10,99.jpg en de Waterproof Volume Mascara. Beide zien er geweldig uit! De ringetjes tussen de dop en tube zien er prachtig uit en de sticker-steentjes op Darling Lashes, zo mooi! Ze zitten er trouwens nog steeds allemaal op.

De Darling Lashes Extreme Volume mascara heeft een apart borsteltje. Aan slechts één kant steken de haartjes uit. Een gek gezicht, maar het werkt erg nauwkeurig!

Gosh: “Turn up the volume and vergroot je ogen met de GOSH Cosmetics new Darling Lashes mascara. Het gedraaide borsteltje is zo ontworpen om de wimpers een extreme boost te geven, door volume toe te voegen aan iedere individuele wimper. Dankzij de ruimtes tussen de borstel haartjes worden de wimpers gesepareerd en zelfs verlengd. Ga voor een ultra vrouwelijke baby doll look volgens de laatste trend.”

Het resultaat vind ik absoluut niet slecht. De Darling Lashes mascara verlengt mijn wimpers, geeft ze wat meer volume en klontert niet. Hij blijft ook prima zitten, zolang je ogen droog blijven! Ik ben niet super enthousiast, mijn wimpers hadden net iets langer gemogen.

De Darling Lashes mascara kost €10,99

Dan de Waterproof Volume Mascara. Geen fancy naam, maar gewoon waar het op staat. Waterproof en volume! Deze heeft een borsteltje met plastic stekels. Mijn favoriete soort!

Gosh: “Houdt de ogen close-up klaar in weer en wind. Het super handige rubber borsteltje geeft dramatisch volume, lengte en separatie zonder klontjes. De waterproof formule verzekert je van een compleet vlekvrije look ongeacht het weer. Het is gemakkelijk van je ogen te halen- en perfect voor bij het sporten of een duik in het zwembad.”

De foto’s doen wat mij betreft deze mascara geen eer aan, want in het echt vind ik het resultaat een stuk mooier. De Waterproof Volume mascara geeft écht heel veel volume. En hij is écht waterproof! Oké, ik heb er geen duik mee in het zwembad genomen, maar ik heb hem wel eens opgelaten tijdens het douchen en hij bleef doodleuk zitten. Een goede make-up remover is zeker nodig. Dat is precies wat ik wil van een waterproof mascara, dat hij blijft zitten tot ik hem er weer af ga halen! Dit is een nieuwe favoriet! Kom maar op met die regen en sneeuw!

De Waterproof Volume mascara kost €10,99

Er zijn vijf kleuren van de Velvet Touch Eyeliner verkrijgbaar in de najaarscollectie. Zachte oogpotloden die waterproof zijn. Dit is 18 I Sea You. Een diepe turquoise tint.

Gosh: “Velvet Touch Eye Liner is zacht, gemakkelijk aan te brengen en geeft extreme goede dekking. De gladde en zachte textuur zorgt ervoor dat de eye liner gemakkelijk is aan te brengen. Verzacht de kleur met een borsteltje of applicator. Bevat vitamine E en jojoba olie. De Velvet Touch Eye Liner is waterproof.”

De kleur I Sea You vind ik mooi, heel mooi! Ik ben gek op turquoise en een beetje glitter kan nooit kwaad. Hij schittert prachtige in de zon. Tijdens het swatchen op mijn arm merkte ik al hoe zacht het potlood is. Moeilijk voor te stellen dat dit dan waterproof gaat zijn. Nou, en of ‘ie dat is! Met een beetje lauw water ging hij er niet af. Wederom is een goede make-up remover nodig. Super dus! Bij de tweede look onderaan in dit artikel heb ik deze aangebracht onder mijn oog.

De Velvet Touch Eyeliner kost €7,79

Twee oogschaduw palletjes, een duo en een quattro. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit zo gek ben geweest op oogschaduws van Gosh. Weliswaar heb ik er al jaren geen meer gekocht, ik was wel benieuwd of de kwaliteit inmiddels zou zijn veranderd.

De Quattro Eyeshadow (57 Tempting Purple) kost €10,99
De Matt Duo Eyeshadow (007 Blue Jeans) kost €9,49

Matt Duo Eyeshadow – Blue Jeans

Quattro Eyeshadow – Tempting Purple

Ik ben nog steeds niet blown away door het pigment. Ik weet dat veel matte oogschaduw minder gepigmenteerd is, maar het blauwe duo viel me tegen. De donkere kleur laat zich wel goed opbouwen, de lichte helaas minder. Het Tempting Purple Quattro ziet er beter uit!

Een look met het Quattro palette. Er valt gelukkig heel goed mee te werken, al moeten de donkere kleuren flink worden opgewbouwd.

En een één oog look met het Matt Duo palletje! Ik moet zeggen dat ik gek ben op de donker blauwe kleur. En hij werkt nog best oké ook. Het oogpotlood vind ik super! De kleur, het pigment, het waterproof-gehalte, alles!

Tot nu toe ben ik blij verrast door de Gosh Autumn/Winter collectie van 2013. De mascara’s en oogpotloden vind ik echte aanraders! De oogschaduw blijf ik minder vinden. De producten die in de volgende review voorbij zullen komen vielen ook in de smaak!

Liefs, Maud

23 Reacties op Review: Gosh Autumn/Winter collection 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.