Review: Essence XXXL Longlasting lipgloss

Essence heeft de XXXL lipgloss lijn flink onder handen genomen. Er zijn veel nieuwe kleuren en vele hebben het aanlokkelijke woordje ‘longlasting’ in hun naam. Hoe lang het blijft zitten vind ik het grootste nadeel van de meeste lipgloss, als het niet tien keer hoeft worden bijgewerkt vind ik het prima. Er zijn er vijf met een matt effect, daar was ik ook erg benieuwd naar!

De verpakking is niet heel veel verandert, maar ziet er toch een stuk beter uit. Zwarte doppen vind ik vaak toch mooier dan shiny zilver, dat oogt zo snel goedkoop. De lijn bestaat nu uit 18 kleuren, ik heb zelf 4 I love pink en 07 Silky red. De eerste is een mirror shine effect lipgloss en de tweede heeft een matt effect.

Duidelijk verschillend! De mirror shine lipgloss verzorgend zijn en de matt effect wordt een lipcream genoemd. De hulzen bevatten 4.5ml producten wat 24 maanden houdbaar is.

Bij het maken van deze foto dacht ik nog dat de applicators hetzelfde waren..

..maar close-up blijken ze toch verschillend, al zijn ze wel ongeveer even groot. De applicator van de matt effect lipgloss is iets rechter en ziet er minder ‘fluffy’ uit dan de ander.

Beide kleuren zijn goed gepigmenteerd, 07 Silky red vooral. Wauw, na één veegje al super dekkend en dan ook nog eens zo’n prachtige warme, roodtint. 4 I love pink valt ernaast nauwelijks meer op. Al vind ik dit roze kleurtje ook erg leuk uitzien. De substanties zijn heel verschillend, I love pink is dik en plakkerig en Silky red is zacht en helemaal niet zo sticky.

4 I love pink, ik vind ‘m tock een stuk mooier en leuker staan dan ik had verwacht! Hij voelt niet heel vervelend, maar wel plakkerig. En helaas, heel longlasting is ‘ie niet. Na een paar uurtjes is ‘ie verdwenen en er zelfs geen roze gloedje meer op mijn lippen te bekennen.

07 Silky red heeft mij verrast! Al zou ik de finish wel semi-mat noemen. Ik voel ‘m nauwelijks op mijn lippen, niet plakkerig, niet stroef. De kleur vind ik heel mooi. Het is duidelijk rood, maar toch vind ik het erg draagbaar. In het artikel van gisteren was al te zien dat deze lipgloss gelijk mijn everyday make-up bakje in is gegaan.

De XXXL Longlasting lipgloss heeft me niet teleurgesteld! Het zijn allebei fijne producten, al twijfel ik over hoe vaak ik de roze zal dragen.. dat plakkerige kan ik toch niet zo goed verdragen. Een van de redenen waarom Silky red juist zo fijn is! De XXXL Longlasting lipgloss van Essence kosten €2,39 per stuk.

Liefs, Maud

33 Reacties op Review: Essence XXXL Longlasting lipgloss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.