Review: Essence Wave Goddess // 2in1 eyeliner

De Wave Goddess LE van Essence had ik nog nauwelijks bekeken op internet, en ineens was ‘ie al in de winkels! Ik vind deze collectie erg leuk uitzien, maar toch vond ik alleen de blauwe 2in1 eyeliners interessant genoeg om te kopen. Ik kan niet genoeg eyeliners in aparte kleurtjes hebben! Nu is blauw niet zo heel zeldzaam, maar een handige eyeliner pen variant kon er zeker bij.

Eyeliner pennen dus, met een applicator aan elk uiteinde. Aan één kant een smalle en aan de andere kant een dikkere. Niet de eerste keer dat we zulke liners bij Essence zien langskomen. De pennen hebben dezelfde kleur als het product erin, ik vind ze heel leuk uitzien zo! Er zit 1ml product in, klinkt als heeel weinig, maar voor eyeliner pennen is het een normale hoeveelheid product. Er zijn drie varianten verkrijgbaar, de lichtste liet ik liggen, die gaf het minst kleur af tijdens het swatchen in de winkel.

De applicators, thick en thin. Ik vind ze wel handig, maar die dikke applicator had voor mij niet per se gehoeven. Ik switch er wel naar als de smalle kant minder kleur begint af te geven. Maar toch, wat mij betreft had aan beide kanten een smalle applicator gemogen.

01 life is better when you surf – 02 have a break, or two

De swatches, slechts één laagje. Dat valt een beetje tegen. Gelukkig laten de kleuren zich nog redelijk opbouwen. Toch een beetje jammer, als ik in één keer een mooie wing maak, wil ik ‘m niet verpesten door nog twee laagjes liner erover te moeten doen.

Geen schitterende look, maar de eyeliners hebben me toch niet teleurgesteld. Ze werken erg makkelijk en zelfs 02 have a break or two kan een mooie, dekkende kleur worden. 01 life is better when you surf vind ik het mooist, zo’n prachtige, intens blauwe kleur. Ze blijven beide erg goed zitten, ik moest zelfs een beetje boenen met make-up remover om de wing eraf te krijgen. Perfect voor het hete zomer weer!

De Essence Wave Goddes LE is momenteel verkrijgbaar, tot augustus ongeveer. De 2in1 eyeliners kosten €2,99 per stuk.

Liefs, Maud

15 Reacties op Review: Essence Wave Goddess // 2in1 eyeliner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.