Review: Essence How to Make Your Face Wow

De laatste van de grote Essence palettes die ik ga laten zien, het How To Make Your Face Wow palette. Ik heb even getwijfeld over deze. Op de persbeelden leek het mij een prachtig palette, maar in het echt zagen alle kleuren wel heel shimmery uit. Vooral bij gezichtsmake-up zie ik dat liever niet. Ik was toch al een aantal van deze palettes aan het inslaan en besloot deze ook een kans te geven.

Het palette ziet er vrolijk uit! Roze met witte en oranje accenten. In tegenstelling tot de andere palettes zitten er geen mini tools of kwastjes in dit palette. Zo zie ik het graag, extra veel ruimte voor het product, geen overbodige prullaria. In het palette zit een bronzer, een highlighter en twee blushes, knalroze en peachy. Een mooie samenstelling vind ik!

Ook in dit palette zitten ‘how to’ kaartjes. Leuk.. al betwijfel ik of zo’n streep bronzer onder de ogen en over de neus wel charmant uitziet. Hangt natuurlijk een beetje af van hoe opvallend de bronzer op de huid uitpakt.

Shimmers en glans, everywhere! Hoewel, de knalroze blush lijkt mat, al zit hier ook een subtiele shimmer in. De highlighter mag glanzen en glitteren, dat doet ‘ie. De bronzer helaas ook, dat hoeft voor mij niet zo. Bronzers die flink glanzen durf ik enkel bij mijn jukbeenderen en wangen te dragen, ik zal het niet snel over mijn voorhoofd en op m’n neus doen.

‘Kaal’ gezicht, met enkel foundation en oog make-up dan.

De roze blush, deze vind ik goed uitzien! Vrij fel, zoals in het doosje, maar toch nog draagbaar.

De peachy blush vind ik ook mooi, hij is minder opvallend en staat heel natuurlijk.

En dan de highlighter en bronzer, deze twee kreeg ik nauwelijks op deze foto! Maar goed, de highlighter zit boven mijn wang, de bronzer iets eronder. Het effect van de highlighter vind ik best mooi, de bronzer valt niet zo erg op. Al is dat sowieso niet het product waarvoor ik dit palette tevoorschijn zou halen. Ik wel erg blij met de blushes, ik had niet verwacht ze zo mooi te vinden.

De How to make.. palettes kosten €5,95 per stuk en zijn te koop bij Müller parfumerieën, je kunt hier bekijken waar je filialen kunt vinden.

Liefs, Maud

31 Reacties op Review: Essence How to Make Your Face Wow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.