Review: Essence Hello Autumn Colour Adapting Powder Blush & Multi Colour Powder

Nog twee prachtige pareltjes van producten uit de Essence Hello Autumn LE! De Multi Colour Powder met een mooi reliëf van herfstbladeren in de poeder. En de Colour Adapting Powder Blush, een poeder die verandert wanneer hij op de huid wordt aangebracht. Beide producten leken mij wel het proberen waard!

De Colour Adapting Powder Blush ziet er in eerste instantie niet bepaald interessant uit. Een heel lichtroze poeder in een simpel doosje. Het lijkt op een highlighter zo, maar de kleur zou toch echt als blush moeten gaan uitzien. Ik was heel benieuwd tot in hoeverre de kleur zou gaan veranderen, eigenlijk kon ik me er weinig bij voorstellen..

De Colour Adapting Powder Blush is in slechts één variant verkrijgbaar: 01 Beauti-Fall Red.

Je ziet het misschien niet direct, maar op de foto hierboven zie je een iets donkerdere roze streep in de blush. Daar was ik dus voor de swatches (iets verder onderaan dit artikel) met mijn vingertop overheen gegaan. Hm, toch wat goede hoop voor de kleurverandering!

De Multi Colour Powder vond ik één van de mooiste producten uit de Hello Autumn LE. Het patroontje van herfstbladeren vind ik super leuk en de kleuren er ook goed uit samen. Het transparante, plastic doosje is niets bijzonders.

Ook de Multi Colour Powder is in één variant verkrijgbaar: 01 Autumn & The City.

De swatches, links de Multi Colour Powder, die een mooie, glanzende beige kleur achterlaat. Rechts de Colour Adapting Powder Blush. Hij is hier nog maar heel vaag te zien, terwijl ik toch zo’n tien minuten heb gewacht na het swatchen, zodat de kleur even de tijd had om te ‘adapten’. Dat deed ‘ie echter nauwelijks..

Op mijn gezicht leek dat hetzelfde verhaal, ik heb hier zowel de blush als de multi colour powder op. Die laatste zie ik een beetje vlak onder mijn wang. Ik was een beetje teleurgesteld, vooral in die Colour Adapting Blush.

Volgens de tijden die bij de bestanden staan zat er een uurtje tussen deze foto en die erboven. Deze foto maakte ik eigenlijk om de eyeliner te laten zien. Toen ze op mijn laptop stonden zag ik pas wat voor knalroze streep ik op de eyeliner-foto’s op mijn wang had. De oogmake-up had ik afgehaald, maar de Colour Adapting Blush was ik vergeten (want hij was vrijwel onzichtbaar), die heeft nog een tijdje kunnen ontwikkelen op mijn huid.

Jep, hij werkt! Maar of dit handig is? Vlak na het opbrengen zie je nauwelijks waar je hem precies hebt opgebracht en na een uurtje zou je wel eens knalroze strepen op je gezicht kunnen hebben. Het lijkt mij sowieso handig om dit eerst een keer thuis te testen, om te zien hoe de kleur op je huid uitpakt en of je voortaan misschien beter iets minder kunt gebruiken, zoals ik.

Ik vind beide producten niet teleurstellend, maar echt enthousiast ben ik ook niet. De Multi Colour Powder is vooral prachtig in het doosje, op de huid is het effect erg subtiel. De Colour Adapting Powder Blush werkt wel, maar op mijn huid verandert hij te traag. Lijkt me niet ideaal om ‘s ochtends in het donker op te doen en er na een uurtje op m’n werk uit te zien alsof ik een opvlieger heb.

De Multi Colour Powder kost €3,29 en de Colour Adapting Powder Blush kost €2,49. De Essence Hello Autumn collectie is momenteel verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Liefs, Maud

14 Reacties op Review: Essence Hello Autumn Colour Adapting Powder Blush & Multi Colour Powder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.