Review: Essence Blush Up! 10 Heat Wave

Gradient blushes vind ik een geweldige uitvinding. Ze zien fantastisch uit en je krijgt drie kleuren in één doosje. In de limited editions van Essence en Catrice van de afgelopen jaren kwamen we af en toe een gradient blush tegen. De pareltjes van de desbetreffende collecties, waar elke beautyliefhebber achteraan ging. Dat gaf mij vaak een opgefokt gevoel, iets willen bemachtigen wat maar tijdelijk verkrijgbaar is. Gelukkig gaat deze blush in het vaste assortiment komen!

De Blush Up! powder blush komt in twee kleurencombinaties. 10 heat wave loopt van oranje naar roze en 20 pinky flow van lichtroze naar donkerroze. Beide zien mooi uit! Maar 10 heat wave vind ik zelf iets bijzonderder. Als het goed is gaat deze ook in het ‘kleine’ schap verschijnen. Want 20 pinky flow ben ik nergens tegengekomen, omdat ik nog geen dubbel schap met het vernieuwde assortiment ben tegengekomen.

De verpakking is heel simpel en strak, ik vind het wel best mooi staan. Het doosje leidt niet af van de mooie blush die je gelijk er in ziet zitten.

De sticker op de onderkant heeft dezelfde kleurverloop als de blush, leuk gedaan!

Het pigment is redelijk, de kleuren zijn duidelijk verschillend. Voor een blush vind ik dit meer dan genoeg. Ik hoef geen akelig goede pigmentatie, dat maakt het opbrengen alleen maar lastiger. Ik ben wel blij met de verschillende kleuren, maar toch bedacht ik weer eens iets: stel dat ik deze blush voor de rest van dit jaar zou gebruiken, volgens mij zou de oranje kant dan bijna onaangeraakt overblijven.

Geen blush..

..Oranje blush! En dat staat mij niet zo. Tenminste, niet zolang ik geen zomers kleurtje heb.

De peachy middenweg is natuurlijker en beter draagbaar.

En de roze kant ziet behoorlijk fel en knallend uit! Ik had misschien wat veel op, op deze foto.

Ik vind het een leuke en mooie blush, al ben ik niet door het dolle heen. De oranje zijde is niet zo geschikt voor mijn huidskleur, maar het maakt de kleurverloop een stuk interessanter. De Blush Up! powder blush kost €3,59 en zal vanaf deze maand verschijnen in het vernieuwde Essence schap.

Liefs, Maud

33 Reacties op Review: Essence Blush Up! 10 Heat Wave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.