Review: Essence All About Chocolates eyeshadow palette

Begin dit jaar bracht Essence de eerste All About.. palettes uit. Ik heb ze bijna allemaal en vind het nog steeds erg fijne palettes. Ze zijn klein en compact, en de oogschaduws zijn goed gepigmenteerd. Ik hoopt dat dat ook voor dit nieuwe exemplaar zou gelden. All About Chocolates, verkrijgbaar in de extra brede Essence schappen.

Het palette is precies hetzelfde als de andere All About.. palettes. Klein en van transparant plastic. Ik vind het prima uitzien, maar als je ze naast elkaar in je stash opbergt zie je niet meer veel verschil. Ik heb de neiging om ze net als mijn Sleek palettes te gaan ‘labelen’ met nagellak op de zijkant.

All About Chocolates.. een perfecte naam voor een palette met mooie bruintinten. Persoonlijk vind ik deze combinatie van kleuren leuker dan die van het All About Nude palette. Al lijken die niet echt op elkaar, deze bevat meer donkere oogschaduws.

Schaduw

Zonlicht

De pigmentatie is gelukkig weer helemaal top! De oogschaduws bevatten wel allemaal shimmer, de lichtste het minst, maar ook daar zit wat shimmer in. Aan de ene kant jammer, ik vind het altijd fijn als er verschillende finishes in een palette zitten. Maar aan de andere kant werken oogschaduws met shimmer wel lekker makkelijk. Ze blenden meestal het snelst mooi met elkaar.

Een simpele alledaagse look is heel snel gemaakt met het All About Chocolates palette. Daar lijkt me dit hele palette ook het meest geschikt voor. Er zit wel wat donkere oogschaduws in, maar echt heel donker zijn ze niet. Voor deze look gebruikte ik de bovenste drie oogschaduws en de donkerste oogschaduw.

Ik vind het All About Chocolates palette zeker niet tegenvallen. Het kan altijd beter, maar dit palette kan zich zeker meten aan zijn fijne voorgangers. Voor €3,59 vind ik het een erg fijn palette. Het All About Chocolates palette is enkel verkrijgbaar in de grotere Essence schappen en op de webshop van Kruidvat.

Liefs, Maud

21 Reacties op Review: Essence All About Chocolates eyeshadow palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.