Review: Essence A New League bronzing powder

De ‘A New League’ collectie van Essence is niet eentje waar ik wild van word. Het thema is sporty en preppy, beide niet echt mijn ding. Ik was al een paar keer in Duitsland een volle display tegengekomen, telkens was ik zo verstandig om er niets van te kopen. Tot ik een paar dagen terug er een aantal producten van in een kortingsbak tegenkwam, tja.. dat maakt het toch wel verleidelijk..

Ik nam de Multi-Color Bronzing Powder mee en een lakje in Tommy’s Favorite Green (swatches volgen snel). Meestal is DM heel subtiel met stickers en plakband, maar dit keer kreeg ik het er nauwelijks af en bleven er lelijke plakrestjes achter.

De bronzer is in een kleuren-combi verkrijgbaar, 01 Go Classy, Go Retro. Het doosje is niet echt bijzonder, ook de opdruk op de deksel maakt weinig in mij los, beetje saai. Het ruitjes patroon in de poeder leek mij (na het zien van de persbeelden) best mooi, eigenlijk het enige leuke product uit deze limited edtion.

Maar bij de eerste ontmoeting in real life vond ik elke bronzer in de display een beetje mislukt uitzien, het patroon zit helemaal niet mooi. Op de foto hierboven zie je dat goed, de randen tussen verschillende kleuren zien er rommelig uit. Jammer! Het had een stuk mooier kunnen zijn. Wel vind ik de kleuren op zich zelf er goed uitzien.

Alle vier de kleuren los geswatched. Goed gepigmenteerd allemaal. Als je dit product als bronzer gebruikt heb je hier natuurlijk iets aan, met zulke kwasten krijg je niet eens één kleurtje opgepakt. Maarrr, met oogschaduwkwastjes vast wel, ik kreeg gelijk meer zin om er een ooglook mee te maken, dan om hem op mijn gezicht te gebruiken.

Alle kleuren gemengd maken samen een lichtbruine kleur met een subtiele glans.

De bronzer zie je nauwelijks op mijn gezicht, beetje jammer voor de foto, maar verder oké. Ik hoef ook geen bronzers die veel te donker voor mij zijn maar wel goed opvallen. Hij maakt mijn huid ietsje bruiner, geeft een natuurlijk glansje en blijft mooi op zijn plek zitten.

En een snelle, simpele ooglook die ik ermee maakte. Je kunt ’em hier zeker voor gebruiken, al werkt hij toch fijner als bronzer. De kleuren willen iets té graag met elkaar blenden, waardoor het al snel op één kleur begint te lijken op de oogleden. Maar het is zeker te doen, multi-color en multi-functional!

De A New League collectie zou in juni hier verschijnen, dus ik denk niet dat het nog lang duurt voordat hij hier verschijnt. De Multi-color Bronzing Powder kost €2,99.

Liefs, Maud

39 Reacties op Review: Essence A New League bronzing powder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.