Review: Catrice VISIONairy Liquid eyeliner

Onverwachts verscheen in Nederland ook de VisionAIRY LE, leuk! Inmiddels is ‘ie al een tijdje in de schappen te vinden, maar ik wilde toch nog graag eeb vab de mooie, glitter eyeliners laten zien.

De verpakking ziet prima uit, niet fantastisch mooi verder. Wel zie je de glitters gelijk goed zitten in de huls, dat vind ik altijd een goed teken, wat extra hoop dat ‘ie ook op de huid een flinke laag glitters gaat achterlaten! Verder heeft de eyeliner een erg lange dop, handig tijdens het opbrengen voor wat meer grip, maar minder in m’n make-up stash, hij past net niet in het bakje met m’n andere glitter eyeliners.

Er zijn twee varianten van deze eyeliner, dit is 01 Greencard to Surreality en de andere heet 02 Greyhound to Nowhere. Oftewel deze is een beetje groenig en de andere variant is grijs. Zelf vond ik groenig toch een stuk mooier. Ze bevatten 3ml product, wat een halfjaar na opening houdbaar is.

De applicator ziet er normaal uit, maar toen ik hem wilde gebruiken merkte ik wel dat de haartjes helemaal op het uiteinde een beetje uit elkaar staan. Alsof ze te lang scheef in de huls ergens tegenaan hebben gezeten. Gelukkig steken ze maar een piepklein beetje uit en is de eyeliner verder goed te gebruiken.

De swatch, in zonlicht. Hij glittert echt enorm erg, zo heftig dat er nauwelijks iets van kleur overblijft, hij lijkt wel grijs. Verder dekt hij best goed.

Op mijn oog, zonder overige oogmake-up, hier komt de groene kleur een stuk beter uit.

En met wat mascara erbij. Op deze foto zie je een flink verschil tussen de dekking van de wing en de lijn boven mijn oog. Dit komt doordat ik permanente eyeliner heb, waarop de eyeliner een stuk mooier en intenser uitpakt. De wing naast mijn oog is een stuk valer, die had wel twee of drie extra laagjes kunnen gebruiken. Of eerst zwarte eyeliner aanbrengen en daarna met de glitter eroverheen, al is dat wel wat extra werk.

Ik vind het een erg mooie eyeliner, de subtiele groene glitter kleur is een leuke toevoeging aan mijn stash. Ik vind het wel jammer dat hij blijkbaar toch niet zo fantastisch dekt, maar goed, een extra laagje glitter kan geen kwaad. De Liquid Eyeliners van de Catrice VISIONairy LE kosten €3,79 per stuk.

Liefs, Maud

14 Reacties op Review: Catrice VISIONairy Liquid eyeliner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.