Review: Catrice Pure Shine Colour Lip Balm 040

De nieuwe update van het Catrice assortiment vond ik dit keer niet zo heel interessant. Dat bleek wel toen ik de laatste keer voor het schap stond, ik was zo druk met de LE-display in het midden waardoor me na een paar minuten pas opviel dat het hele schap al was vernieuwd. Als vielen mij de Pure Shine Colour Lip Balms op, een soort chubby sticks, lipbalm in potloodvorm.

Dit soort producten zijn een echte hype aan het worden. De Chubby Sticks van Clinique werden immens populair en nu zie je ze overal. Ik zelf vind ze erg leuk, zeker nu budgetmerken er ook mee komen. Helaas wordt Catrice steeds duurder, de Pure Shine Colour Lip Balms kosten €4,99. Op het randje van budgetvriendelijk, vind ik.

De verpakking vind ik heel mooi! Ze lijken ook onwijs veel op de ‘echte’ chubby sticks. Een korte, dikke potloodvorm in de kleur van het product, met een zilveren dop en uiteinde. Hieraan kun je de stick omhoog draaien.

Er zijn in totaal acht kleuren verkrijgbaar, genoeg keuze dus! Zelf ging ik voor 040 My Cherry Berry. Op de kleur van de stick zou ik deze niet snel hebben gekozen, die oogt iets te donkerroze en een beetje paarsig. De Colour Lip Balms geven echter geen volledig dekkende kleur af, ze zijn een beetje sheer. Daardoor vallen de kleuren ook iets anders uit als je ze aanbrengt. Tijdens het swatchen in de winkel leek My Cherry Berry ineens het meest draagbare kleurtje, de verstandigste keuze voor mij!

040 My Cherry Berry is een vale, rood-roze tint. Na één laagje is het een subtiele my lips but better kleur. Voor mij tenminste. De kleur laat zich nog wel een beetje opbouwen, maar die felle kleur van die stick krijg je niet op je lippen. Er zit redelijk wat glitter in, al zie je dat van een afstandje niet. De Lip Colour Balms voelen heel zacht aan, het viel me ook op dat ze allemaal een beetje naar vanille ruiken, lekker!

Niets op mijn lippen.

En met 040 My Cherry Berry

Deze kleur vind ik zo mooi! Echt, ik ben verliefd! Hij is niet te onopvallend en toch heel draagbaar. Het blijft zacht aanvoelen op mijn lippen en ook die lekkere geur blijft nog even hangen. Helaas blijft hij niet zo lang zitten. Maargoed, voor de rest ben ik heel blij met deze Lip Colour Balm. Deze, want ondanks dat het sowieso een fijn product is, doet de kleur het ’em ook.

Ik ga de andere kleuren nog eens goed bekijken, maar of ik er meer koop betwijfel ik eigenlijk. De prijzen van Catrice beginnen ervoor te zorgen dat ik niet meer hersenloos alles in mijn mandje gooi. De prijs is voor de kwaliteit niet verkeerd, dat ook weer niet. De Pure Shine Lip Colour Balms kosten €4,99 per stuk en zijn verkrijgbaar in het vernieuwde Catrice assortiment. Deze is al te vinden in Duitsland, vanaf augustus zouden de nieuwe producten ook hier moeten verschijnen.

Liefs, Maud

41 Reacties op Review: Catrice Pure Shine Colour Lip Balm 040

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.