Review: Catrice Luminous Lips lipsticks 110 & 130

Het duurt nog even tot het voorjaar is, maar de lente-zomer collecties beginnen al in de schappen te verschijnen. Ik was dit jaar niet al te enthousiast over de assortimentupdates van mijn favoriete budgetmerken, Essence en Catrice. Toch waren er een paar producten waar ik wel benieuwd naar was. Zoals de nieuwe lijn lipsticks van Catrice; Luminous Lips!

Ik zei het al in de shoplog en ik zeg het gerust nog eens, ik vind de hulzen van de Luminous Lips lijn erg lelijk. De matte, grijze kleur vind ik niks en ze voelen goedkoop aan. Zonde, Catrice heeft tientallen lipstick hulzen uitgebracht (LE’s meegerekend) die zoveel mooier en luxer  oogde dan deze.

De lipsticks hebben een verzorgende textuur met hyaluronzuur. Ze zouden zacht op de lippen aanvoelen, ze voller laten uitzien, een opvallende glans geven en een medium dekkende kleur.

Op de dop zit nog een lelijke sticker met wat informatie. De lipsticks bevatten 3.5 gram product wat tot 18 maanden na opening houdbaar is.

Het kleuraanbod was niet echt mijn smaak. Van de 14 kleuren vond ik de meeste te licht, er zijn heel wat nude tinten te vinden in deze lijn. Maar ook lichtroze kleuren en zelfs lila! Ik ging voor 110 My Pink-Instinct en 130 Brigitte Loves Bordeaux.

De swatches, zoals je ziet zijn het geen door en door gepigmenteerde lipsticks. Dat is gelukkig ook niet wat Catrice belooft. Het is duidelijk roze en bordeaux rood, maar zo op mijn arm leidde de glans flink af van de kleur. De textuur voelt enorm zacht.

110 My Pink-Instinct is op mijn lippen een stuk opvallender roze dan de swatch op mijn arm. Ik vind het een erg mooi kleurtje. Best opvallend, maar ook best draagbaar. Erg leuk voor in de lente en zomer!

130 Brigitte Loves Bordeaux, ik houd ook van bordeaux! Het is wel een erg subtiele en lichte variant van. Ik vind het wel een mooi kleurtje, maar het is iets anders dan ik had verwacht.

Beide lipsticks blijven niet bepaald lang zitten, gelukkig is dat wederom niet iets wat ze horen te doen. Een uurtje of twee redden ze wel, maar als je iets eet of drinkt moeten ze regelmatig worden bijgewerkt. De Luminous Lips lipsticks geven wel een mooie glans, een medium kleur dekking en ze voelen heel zacht aan op mijn lippen. Wat dat betreft is Catrice haar beloftes goed nagekomen! Voor €3,99 vind ik het best fijne lipsticks. Door het huidige kleuraanbod zal ik waarschijnlijk niet snel een ander kleurtje kopen, maar deze twee vind ik wel erg mooi.

Heb jij al nieuwe producten van Catrice geprobeerd? Wat vind je ervan?

Liefs, Maud

18 Reacties op Review: Catrice Luminous Lips lipsticks 110 & 130

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.