Review: Catrice Longlasting Eye Pencils 040, 050 & 060

Als ik een fijn product heb ontdekt waarvan meerdere kleuren of varianten zijn, zit de kans er dik in dat ik die ook wil. Dat was in elk geval zo met de Catrice Longlasting Eye Pencils! Ik kocht er drie toen ik ze de eerste keer tegenkwam. Die kun je in deze review zien. Bij de tweede ontmoeting gingen er drie anderen kleuren mee, de twee bruine en het groene oogpotlood. Ik ging er helemaal vanuit dat die even goed zouden bevallen.

De Longlasting Eye Pencils vind ik erg mooi ontworpen. Een zwart middenstuk en de dopjes en uiteindes in de kleur van het potlood zelf. Handig en stylish! Ze vallen goed op tussen al mijn andere oogpotloden en ik zie gelijk welke kleur je te pakken hebt, fijn!

Deze drie kleuren heten 040 Karate With Bronze Lee, 050 Brown Town Girl en 060 Moss Undercover. Ik blijf Catrice creatief vinden met de namen van producten, ook deze zijn weer leuk bedacht! De potloden bevatten 0,3 gram product.

Het zijn ‘opdraai’ potloden, het kleine puntje kun je aan het uiteinde omhoog draaien. Nooit mijn favoriete oogpotloden geweest. Waarom precies kan ik niet uitleggen, het puntje van zulke potloden is altijd smal en eigenlijk is het juist handig dat je ze niet hoeft te slijpen. Toch trekken ze mij minder dan een gewoon oogpotlood, met de nadruk op potlood.

Net als de andere drie kleuren die ik heb zijn ook deze heel goed gepigmenteerd. Na één veegje heb je al een mooie lijn. Ze zijn heel zacht en creamy! Hierdoor zijn ze volgens mij helaas niet zo zuinig in gebruik. Na een keer je ogen omlijnen zijn ze al een heel stuk gesleten en klaar op een stukje omhoog gedraaid te worden.

040 Karate With Bronze Lee, een glanzende bronzen kleur. Een beetje aan de lichte kant. Zelf zou ik hem niet snel zo dragen, maar alleen bij de binnenste ooghoeken. Ik vind het wel weer super hoe goed deze als iets lichtere kleur zonder moeite mijn (zwarte!) permanente make-up bedekt. Alleen kreeg ik dat niet bij mijn onderste wimperrand voor elkaar, ook op mijn waterlijntjes pakt hij niet, dat is wel een minpunt.

050 Brown Town Girl, is een donkerbruin en eigenlijk mat! De glanzende stukjes op de foto’s hierboven zijn overblijfsels van Karate With Bronze Lee, dat viel me helaas niet op toen ik de foto’s ging resizen. Qua dekking is deze hetzelfde als Karate With Bronze, zo dekt hij goed maar op mijn waterlijntjes geeft hij totaal geen kleur af. Dat had ik van deze juist wel verwacht.. wederom erg jammer.

060 Moss Undercover is mosgroen met een mooie shimmer erin. Ik was bijna verbaasd toen deze wel weer goed op mijn waterlijntjes pakte. Alleen maar positief natuurlijk! Ik vind het een mooie kleur en hij werkt erg prettig.

Ik vind alle Catrice Longlasting Eye Pencils mooi, sommige vind ik net iets minder fijn omdat ze niet op mijn waterlijntjes willen afgeven. Een mooie lijn boven mijn oog maken is met ze allemaal even makkelijk. Dat vind ik een groot pluspunt! Oogpotloden ‘haperen’ nog wel eens over mijn oogleden, waardoor ik tig keer heen en weer kan blijven gaan. Met 2-3 lijntjes trekken zitten deze perfect!

De Catrice Longlasting Eye Pencils zijn in zeven kleuren verkrijgbaar en kosten €2,39 per stuk.

Liefs, Maud

37 Reacties op Review: Catrice Longlasting Eye Pencils 040, 050 & 060

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.