Review: Catrice Longlasting Eye Pencils 030, 070 & 080

Oogpotlood gebruik ik graag, maar ik heb mijn zwarte holy grail al gevonden. Oogpotloden met leuke kleurtjes probeer ik nog steeds graag. De Longlasting Eye Pencils van het vernieuwde Catrice assortiment vond ik gelijk al geweldig uitzien. Er zijn maar liefst acht kleuren! Ik kocht er maar drie, de kleuren die mij het meest opvielen: blauw, paars en goud!

Ik vind de potloden heel mooi. Echt, de mooiste die ik heb denk ik. Een zwart midden met zilveren tekst en de dop en het uiteinde in de kleur van het potlood. Strak, maar deze vind ik ook wel vrolijk door de leuke kleuren! Volgens de naam, Longlasting Eye Pencil Waterproof, zouden ze heel goed moeten blijven zitten.

De drie kleuren die ik kocht: 030 Gold Shatterhand, 070 Blue Berrymore en 080 These Blues Are Made For Walking. Leuke namen! Ze bevatten 0.3 gram en zijn 36 maanden houdbaar.

De potloden zelf! Het is gelijk duidelijk dat het van die opdraai potloden zijn, om eerlijk te zijn hebben deze nooit mijn voorkeur gehad. Toch kon ik me er voor deze toffe kleurtjes overheen zetten. 0.3 gram vond ik als weinig klinken, maar na eentje volledig eruit te draaien viel me dat best mee. Ze zijn erg smal, maar daardoor kun je er ook mooie, dunne lijntjes mee maken.


030 Gold Shatterhand, 070 Blue Berrymore & 080 These Blues Are Made For Walking

Hellooo pigment! Het zijn alle drie mooi en intense kleuren, met een lichte glans. De potloden zijn heel zacht en geven na één veegje al een hoop kleur af. Super! Wees niet te langzaam met ze uitblenden, anders zitten muurvast op hun plek.

030 Gold Shatterhand, eigenlijk dacht ik een geel oogpotlood te hebben gekocht.. Niet dus, maar deze mooie, gouden kleur maakt dat helemaal goed. Het bedekt gewoon mijn permanente eyeliner! Op mijn waterlijntjes kreeg ik hem helaas niet echt opgebouwd.

070 Blue Berrymore is een donkerpaarse kleur. Wat donkerder dan ik had verwacht, niet minder mooi. Ik ben gek op bosbesjes paars-blauw!

080 These Blues Are Made For Walking is intens blauw. Gave kleur! Ook deze heeft geen moeite met het bedekken van mijn permanente make-up. Ik denk niet eens dat hij er donkerder door uitkomt.

Ik ben echt onder de indruk van de Longlasting Eye Pencils! Ze zijn super gepigmenteerd, werken prettig en blijven erg goed zitten. Ze leken me al fijn, maar zo fijn?! Ik vind ze geweldig! En er is meer -yay!- zo wil ik de groene en twee bruine potloden ook wel.

De Longlasting Eye Pencils kosten €2,39 per stuk en horen bij het vernieuwde Catrice assortiment, wat deze maand in Nederland zal verschijnen!

Liefs, Maud

59 Reacties op Review: Catrice Longlasting Eye Pencils 030, 070 & 080

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.