Review: Catrice Kohl Kajal – 040 White

Een lange tijd heb ik het in mijn stash gemist: een wit oogpotlood wat goed werkt. Eentje van normale dikte. Ik heb immers een NYX Jumbo Eye Pencil in Milk, een prima product, maar die dikke punt is niet altijd zo handig. Ik kan er niet mijn waterlijntjes mee doen zonder mijn wimpers ook wit te kleuren. Da’s natuurlijk niet de bedoeling! Ik was er niet mee bezig toen ik een tijd geleden langs de make-up schappen liep, toen viel mij een wit potlood op in het Catrice schap. Waarom wist ik niet dat ze die hadden?!

Catrice is mijn favoriete budgetmerk, ik dacht het schap volledig te kennen. Boy, was I wrong! Die hele Kohl Kajal lijn was mij nooit opgevallen. Er zijn acht kleuren verkrijgbaar, dit is 040 white. De buitenkant is helemaal in de kleur van het potlood zelf. Handig! Deze spot ik altijd lekker snel tussen al die donkere potloden.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik in de winkel erg onder de indruk was, maar nu iets minder. Links zie je een lijntje wat met één veeg is gezet, het potlood is vrij zacht en het pigment is in orde. Helaas geeft het een stuk beter af op mijn handen dan op mijn oogleden. Dan nog de kleur, die is wel wit, maar het kan voor mijn gevoel witter.

De zonder-en-met foto’s, met het oogpotlood op mijn waterlijnen. Ik vind het wel heel fijn dat deze precies werkt, hiermee klieder ik tenminste niet op mijn wimpers. Het resultaat vind ik niet verkeerd, maar zoals ik hierboven ook al zei: die kleur kan witter. Het blijft niet zo goed zitten, al ben ik dat wel gewend van oogpotloden. Na een paar uur is deze verdwenen. Toch wel jammer!

Wat ik nu precies vind? Ik weet het zelf niet zo goed, ik ben niet ontevreden en gebruik deze nu regelmatig. Aan de andere kant vind ik wel dat de kleur intenser wit kan en het langer zou mogen blijven zitten. Zeker geen slecht product, maar het kan zeker beter! Al denk ik dat ik eens op zoek moet gaan naar een witte, vloeibare eyeliner.

De Catrice Kohl Kajal potloden kosten €1,99 per stuk.

Gebruik jij witte eyeliner? Welke zou jij aanraden?

Liefs, Maud

36 Reacties op Review: Catrice Kohl Kajal – 040 White

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.