Review: Catrice Haute Future // Blush Pearls

De Catrice Haute Future LE bestaat voornamelijk uit lichte kleuren met een metallic glans. Niet bepaald mijn smaak. Ik was al vergeten wat voor producten erbij hoorde toen ik de display tegenkwam. Er zaten toch een aantal producten tussen die mij wel aanspraken, met de Blush Pearls stipt op één!

Het doosje ziet erg mooi uit! Dat trok al gelijk mijn aandacht. Veel mooier dan de doosjes waarin de ‘parel producten’ van Essence meestal verschijnen. Door de transparante onderkant zie je de parels al een beetje. De golvende strepen op de deksel hebben in bepaald licht een regenboog aan kleuren, holo!

En ‘use with a brush’ ja. Tegenwoordig snap ik dat sowieso wel. Op m’n veertiende heb ik eens een bronzerballetje (uit mijn moeders make-up stash) over mijn gezicht uitgerold. Dat was geen succes.

De ingrediënten op de onderkant.

Ahhh, daar zijn ze! Tussen de deksel en de parels zit nog een stukje plastic, om een zooitje te voorkomen.

De Blush Pearls zijn maar in één kleurvariant verkrijgbaar, die kreeg alsnog een naam: 01 iROSEdescent. Lichtroze en peachy parels. Ik vind het geweldig uitzien!

Links gewoon geswatched, rechts geblend. De kleur die de parels samen opleveren is heel lichtroze met een subtiele glans. Niets bijzonders eigenlijk. Niet dat ik zo graag iets opvallends of bijzonders op mijn wangen draag trouwens. Bij blushes vind ik het alleen maar een voordeel als ze niet te apart zijn.

Zonder blush..

En met blush. Zoals ik al zei: lichtroze en verder niet bijzonder, maar dat is oké. De kleur van de Blush Pearls staat natuurlijk en lekker fris. En ik word vrolijk van mijn make-up opdoen als ik zo’n mooi product erbij pak! Verder werkt het precies zo als een vaste poeder blush, brengt hetzelfde aan en blijft even goed zitten.

Ik ben heel blij met de Blush Pearls uit de Haute Future LE. Het is een erg mooi product en de prijs vind ik dan ook erg meevallen, ik had zelf gedacht dat ‘ie duurder zou zijn, gezien de prijsstijgingen van Catrice. €3,99. Voor een product als dit vind ik dat een heel budgetvriendelijk prijsje.

Liefs, Maud

24 Reacties op Review: Catrice Haute Future // Blush Pearls

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.