Review: Catrice Crème Fresh LE – Gradation Blush

De Catrice Crème Fresh limited edition bestaat uit lieflijke pasteltinten en 60’s stijl verpakkingen. Eerlijk gezegd trekt de hele LE mij niet zo. Pastelkleuren staan me afschuwelijk en de producten lijken mij op het eerste gezicht niet heel interessant. Het pareltje van de collectie is een uitzondering, de Gradation Blush!

Catrice beschrijft de kleur als framboosroze. Ik vind het een prachtige kleur en een fantastische kleurverloop, maar die verpakking.. Het grijze, plastic doosje en dat printje op de deksel, niet mijn ding. De blush zelf vind ik geweldig genoeg uitzien om het doosje te kunnen negeren.

De swatches, van donker naar licht! De kleuren verschillen duidelijk van elkaar, zo zal de lichte kant voor mij veel te subtiel zijn en de donkere kant net iets te intens om dik op te brengen. De blush heeft een zachte textuur, hij is een klein beetje korrelig.

Niets op mijn wangen.

De lichte kant van de blush, nauwelijks zichtbaar!

De middelste kleur, de mix van de donkere en lichte kleur in feite. Deze vind ik heel mooi! Een natuurlijke kleur, zichtbaar maar niet te opvallend.

De donkere kant van de Gradation blush, alleen deze kleur over mijn hele wang vind ik iets té. Het is nog niet helemaal clownesk, maar toch iets te donker.

Ik hoopte al dat ik deze blush ondanks het doosje toch geweldig zou gaan vinden, en ja, deze ging regelrecht mijn everydaybakje in! Daar zit ‘ie inmiddels alweer bijna een maand. Ik vind de kleur heel mooi en heel draagbaar, de middenweg dan.

De Crème Fresh LE van Catrice zal in maart in Nederland verschijnen en is al een ruime tijd in Duitsland verkrijgbaar. De Gradation Blush kost €3,99.

Staan er producten van de Crème Fresh LE op jouw wishlist?

Liefs, Maud

37 Reacties op Review: Catrice Crème Fresh LE – Gradation Blush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Hey en welkom op Beauty Before Breakfast! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Maud en ik vul deze site met make-up reviews, looks, nail-art enz. Veel plezier! Liefs, Maud
bloglovin
Archief
Categorieën

Copyright © 2010 Beauty Before Breakfast. All Rights Reserved.